Scudo Sports

Kayaşehir

@semih59

Ben Kayaşehirin içi olarak anladım sanırım. :D Aslında basınexpress yolundan sahil yoluna da çok kolay çıkılabiliyor.

Scudo
allah nasip ederse fuardan sonra belgrad ormanına gitmeyi planlıyorum. yaklaşık 30 kilometre ama yolu kaybetmekten korkuyorum. daha önce giden veya gidecek olan varsa beraber gitmek isterim

@Okan.Y

bahçeköye gitmiştim kayaşehirden. arnavutköy habibler yoluna çıkıp oradan prinççi köyüne gitmek gerekiyor. daha sonra kemerburgaza çıkıyorsunuz zaten. ordan sonrasını bilmiyoruım ancak bahçeköye giderken orman içinden resmen "kaymak" gibi bir asfalt var. direk belgrad ormanının içinden geçiyor.

yardımınız için teşekkür ederim. valla fuar için sabırsızlanıyorum

Merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım kayeşehir 5.bölgede oturuyorum Kron xc 250 iki tekerim var
tanışmak isterim ,vakit buldukça her türlü organizasyona varım

arkadaşlar benide sayın :)
şamlar köyü mesire alanı karşısında oturuyorum,
zaman buldukça kayaşehir ve arnavutköy üzerine seferler düzenliyorum beyaz küheylanımla :)
ama şimdilik tek başıma,
karşılaşan olursa (beyaz orbea tur bisikleti üzerinde,sarı kasklı) sorgusuz yolumu kesebilir,
asude tempoma ayak uydurabilecek arkadaşlarla yakın ve orta mesafeli turlar düzenleyebiliriz
enkısa zamanda karşılaşmak üzere....

MERHABA ,
Ben İstanbul - KAYAŞEHİR'den yeni forum üyesiyim.
İyi Paylaşımlar dileğiyle.
RAŞİT SEZGİN

Merhaba,

Bende Kayaşehirde 9. bölgede ikamet ediyorum...En kısa zamanda görüşüp tanışalım.. Bir araya geleceğiniz zaman haberdar ederseniz gelmeye çalışırım..

Arnavutköy de yaşıyorum hafta içi 18:00 dan sonra hafta sonu farketmez bisiklet turu için haberleselim
soner keskin
0 530 212 18 69

slm. gezi olursa haftasonu bende katılabilirim.buradan yada faceden haberleşiriz arkadaşlar.ama bi srun nvar hangi bisikleti alacağıma hala karar veremedim:)

merhabalar,

ben de kayaşehir 15.bölge'denim. gerçi 1 ay sonra istanbul'u terkedeceğim.

İstanbulu terketmeden pedallayalım isterdim. Beden c76 blokta oturuyorum. Aktif kullanıyor musunuz?

Saygılar...

@athena1

merhaba,

ramazan nedeniyle pek kullanmıyorum, iftara yakın saatlerde bazen.

ben de c-72'de oturuyorum.

memnun olurum.

Selamlar Başakşehir 4.etaptan da ben katılayım aranıza :)adım İlbey, bisikletimizi de alma arefesindeyiz .

Asli da bnde yeniyim işyerinde ustanın heveslendirmesiyle bendeki sigarayı bırakma isteğiyle bir bisiklet sahibi oldum,bianchi touring 713 sahibi oluverdim :pHergün sular vadisinede geliyorum en son 52 km yaptım uzun yolu seviyorum :)
Başakşehir bölgesinde oturanlara duyrulunur ;)

@omer.f.tasdemir.10

Ben de 727'sini gördüm geçen Sirkecide az çok yorumunuzu alabilir miyim :)

Basaksehir Metroparktayım turlarsanız haberim olsun

@Ediko

Hocam akşam müsaitseniz geleyim tanışmış oluruz. Metrokent'tesiniz sanırım

Geri