Teşekkür ederim Candede beğenmene sevindim. Hatırası kalsın ailecek gülelim diye yaptım, ancak dört saat uğraşınca sizlerle de paylaşmadan geçemedim...
aah ah gelebilsem keşke.. ama yazın mavi bisiklet turundan hatırlarsın annemlerin ne dediğini:boese157: gerçi artık öle değiller pek ama.. bu sene ve önümüzdeki sene hayat durmuş gibi bişe olacak benim için.. bu arada erciyeste iyi eğlenceler.. eğer asker olan veya askeri kimliği olan bir yakınınız varsa erciyee gelecekler arasında onunla alın telesiyej biletinizi.. hatta orada baya ucuza kayak kiralıyolardı o da işe yarayabilir.. örneğin 2 sene önce kayak günlüğü 5 ytl ydi ha bu arada sucukları unutmayın.. orada çok işe yarıyorlar. zaten kayseri sucuk cenneti neyse iyi eğlenceler fotoğrafları koyarsın artık.. görüşürüz.. Burak..
askeri kimlikle telesiyej bileti nasıl daha ucuz alınıyor ki?
Vallahi bilmiyodum onu kayakları çok ucuz kiralıyolar ama telesiyeji ilk kez duydum..:rolleyes:
Yapma yaw tırmanacak mısınız? Yoksa yine kaymaya mı gidiyorsunuz?
Ayh şöyle bir anda gözümün önünden geçti. Oradaki herkese selamlarımızı iletirsin Berkaycım. İyi eğlenceler size...
abla gerçekten çok güzel ve komik bi video ama gene kaymışsın yani baya video varmış senin youtube da diğerlerine bakıyorum zten artık turuncu mont görünce direk bu kevserseri dicem