Scudo Sports

Kayağı da Çok Sevdim...

@candede

Teşekkür ederim Candede beğenmene sevindim. Hatırası kalsın ailecek gülelim diye yaptım, ancak dört saat uğraşınca sizlerle de paylaşmadan geçemedim...

İlginize ve beğeninize teşekkürler...

Scudo
@KevSerSeri

aah ah gelebilsem keşke.. ama yazın mavi bisiklet turundan hatırlarsın annemlerin ne dediğini:boese157: gerçi artık öle değiller pek ama.. bu sene ve önümüzdeki sene hayat durmuş gibi bişe olacak benim için.. bu arada erciyeste iyi eğlenceler.. eğer asker olan veya askeri kimliği olan bir yakınınız varsa erciyee gelecekler arasında onunla alın telesiyej biletinizi.. hatta orada baya ucuza kayak kiralıyolardı:) o da işe yarayabilir.. örneğin 2 sene önce kayak günlüğü 5 ytl ydi:D ha bu arada sucukları unutmayın.. orada çok işe yarıyorlar. zaten kayseri sucuk cenneti:) neyse iyi eğlenceler fotoğrafları koyarsın artık.. görüşürüz.. Burak..

@byloft

Sağolasın canım. Benim de çok hoşuma gitti. Aynen beni yansıtıyor... :)

@BuRroM

askeri kimlikle telesiyej bileti nasıl daha ucuz alınıyor ki?
Vallahi bilmiyodum onu kayakları çok ucuz kiralıyolar ama telesiyeji ilk kez duydum..:rolleyes:

kevser snowboard du denemeni isterim. senin yapamayacağın spor yok gibi:)
en iyisini yapıyorsun.
izlemektense, yaşamak güzeldir.

@abrean

Yaw kayak daha kolay dediler. Neyse kayağı öğrendim sayılır baya. Seneye de snowboardu denerim... :)

Kevser abla Erciyes'e selamınızı söyleyecem bugün...Özlemiştir sizi:)

@d.berkay

Yapma yaw tırmanacak mısınız? Yoksa yine kaymaya mı gidiyorsunuz?
Ayh şöyle bir anda gözümün önünden geçti. Oradaki herkese selamlarımızı iletirsin Berkaycım. İyi eğlenceler size...

Tırmanmadık kaymaya gittik:) bol bol kaydım hepinizin selamınızı da ilettim...

abla gerçekten çok güzel ve komik bi video ama gene kaymışsın yani baya video varmış senin youtube da diğerlerine bakıyorum zten artık turuncu mont görünce direk bu kevserseri dicem:D:D

@böCek

Sen ne diyorsun Böcük iyice geliştirdim artıkın. Bi de Erciyes yapıp geldik ki sorma. Artık dönüşleri ve durmayı da yapabiliyorum ehhe... :D

bizzat şahidim:) canavar gibi maşallah seneye daha da geliştirirsin inşallah kendini...

kews artıkın seneye kaldı tekrar napalım :(

bak aklıma ne geldi alplere gidelim kayak yapmaya :D

Geri