Scudo Sports

kavgada yumruğu ilk atan olmak

Scudo
Kime dayak atıyonuz yavv.

Kavga edilir elbet ama ne için ülken,namusun ve ekmeğin için et he gerisi tırı,vırı boş işler yani.

@BF Okuru

Çok talihsiz ve üzücü bir olay olmuş gerçekten üzüldüm.İşte bu yüzden kimsenin işine, seni alakadar etmeyen hiç bir şeye karışmayacaksın.Benzer bir olay da benim arkadaşımın başına geldi sokakta darp edildiğini zanneden bir kadına yardımcı olmak, arka çıkmak istedi olay büyüdü mevzu arkadaşa döndü oda karşı taraftaki adamı bir temiz dövdü.

Sonradan da anlaşıldı ki meğer kadın sorunlu bir tipmiş.Dövülen adamın tarafı bir gece bunun önünü kesmişler keser saplarını kafasında kırmışlar bir kol kırık kaburga kemiklerinden ikisi kırık kafa patlamış vaziyette hastahanede 4 gün üstüne açmış gözünü şu anda bir gözünde %80 görme kaybı var.

Eskisi gibi değil artık insanlar birilerini bıçaklamaktan silah ile vurmaktan hiç çekinmiyorlar ne baktın lan deyip insan bıçaklanıyor.Çoğu araca bakıyorum koltuğun yanında beyzbol sopası var her ne kadar içeriye girdiklerinde eşekler gibi pişman olsalarda yaşanılanı geri çevirmiyor olan canlara oluyor.

Kimsenin işine, kimsenin hayatına karışmayın kendi hayatınızı yaşayın kendinizinkine odaklanın. Elimde imkan olsa Allah biliyor yaylada hayvanlarla birlikte yaşam süreceğim ama kahretsin ki sorumluluklar mecburiyetler işin rengini değiştiriyor.

Son düzenleme:
@BF Okuru

Bence belli bi seviyeden sonra savunma sanatı karate marate bunların tırı vırı işler olduğunu anladıkları için oluyor. Adam cebinden bıçağı çıkardığında sen Bruce Lee olsan kaç yazar.

Bizim nesil buruş li, vandam, jetli, dolp landurgen,.... ?ile büyüdü. Affedersiniz beynimiz bunlarla tokatlandi( rüstem batum a atif) . Yine de zararsız tiplerdik. Şimdi ise raconlar, atarlar giderler, catismalar, mafyalar,..... tv ler tam bir pislik çukuru olmuş.

Ama asil sebep sosyo ekonomik sartlar. Gerisi bir kivilcima bakiyor.

@hgercek

İnsanlığın 10/11 kaçmaktır diye boşa dememişler ?

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Kavga mı? Nerede? Uzlasmak iyidir...

WhatsApp Image 2019-07-20 at 14.38.26.jpeg

• Hahaha
Tepkiler: Çağdaş78
Geri