Scudo Sports

Katlanır Bisikletle Zagreb - İstanbul (16 Ülke 6900 km)

Scudo
Rüya gibi bir rota.Ayaklarınıza sağlık, gerçekten efsane bir rota olmuş.Rota bilgisini paylaşmanız da harika olurdu ayrıca. :srnsml:

Okumaya baslamadan hemen pesin pesin tebrik sunayim ve taktirimi belirteyim Yaziya basladigmda kisa bi sure servis disi olacagim bilginize hehe :D

@Anonim
Benle cok muhatap oldun omer bey ondan olabilir mi bu icsellesememe ? Pehhhh tur yazisi bekliyorum senden hala. Icsellesirim belki :(

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve Enki
Keyifli ve güzel bir tur olmuş tebrikler.
Atatürk ün büstünü nerede çektiniz? Yazıyı okumuş olmama rağmen kaçırdım galiba

Önceki yazınızı da keyifle okumuştum, bu yazınızı da keyifle okudum.

• Beğen
Tepkiler: Enki
Emeğe saygı..

• Beğen
Daha önce bizimle paylaştığınız o güzel gezi yazınızda olduğu gibi, bilgi ve belgeyle taçlandırılmış macera dolu bu yazınızı da bir çırpıda, heyecanla okudum. Fotoğraflara bakmalara doyamadım, baktıkça büyülendim ve size imrendim. Ufkumuzu biraz daha genişlettiğiniz için teşekkürler dostum.

• Beğen
İnanılmaz bir tur olmuş. Önceki tur yazınızı da keyifle okumuştum inşallah daha sonrakileri de okuruz.

Bu arada Brompton size sponsor olmalı bence.

tebrikler, müthiş ... bu arada babanıza da sizinle birlikte hayranlık duydum, ne mutlu böyle özgüvenli bir evlat yetiştirmiş, ona örnek olmuş, katılamasa bile gelip destek vermiş.. helal olsun..

• Beğen
Tur gibi tur , rüya gibi rota ... Fotoğraflar şahane tekerinize taş deymesin :) emeğinize sağlık

• Beğen
@I am the Uptown R. Merhaba; Tura Otobüs yolculuğunu saymazsam Zagrab den başlayıp sırasıyla; Slovenya ( Ljubljana - Bled - Jesenice - Kranjska Gora ), İtalya ( Tarvisio ), Avusturya ( Villach - Klagenfurt am Wörthersee - Wolfsberg - Graz - Bruck an der Mur - Liezen - Hallstatt - Wels - Linz), Çekya ( Český Krumlov - České Budějovice - Tábor - Benešov - Prag ), Polonya ( Varşova - Łomża - Grajewo - Augustów ), Litvanya ( Alytus - Vilnius - Panevėžys ), Letonya ( Jelgava - Riga - Madona - Smiltene ), Estonya ( Valga - Paide - Tallinn ), Finlandiya ( Helsinki - Porvoo Borgå - Kouvola - Lappeenranta ), Rusya ( Vyborg - St Petersburg - Malaya Vishera - Borovichi - Vyshny Volochyok - Tver - Volokolamsk - Moskova - Bryansk - Klimowo ), Ukrayna ( Chernihiv - Kiev - Bila Tserkva - Uman' - Odessa ), Moldova ( Căuşeni - Anenii Noi - Kişinev ), Romanya ( Bükreş - Giurgiu ), Bulgaristan ( Ruse - Razgrad - Şumen - Varna - Burgaz - Elhovo ) Türkiye ( Lalapaşa - Havsa - Lüleburgaz - Çorlu - Silivri - İstanbul)

@alper 76 Atatürk büstünü Bükreş de görüp fotoğraflamıştım.

sanırım bu sayfayı hiç kapatamayacağım, bu sekme hep açık kalacak, işyerimde ara ara bakıcam ve korkarım ki en sonunda müdürümün yanına istifa için gidecem :) turunuz muazzam gerçekten ve hiç kolay değil, pek çok zorlukta yaşamışsınızdır, ama umursamadığınız her halinizden belli, başta ben olmak üzere bir çok kişiye ilham kaynağı, tetikleyici etken olacağı kesin bu yazının, umarım yakın zamanda böyle birşey yapabilirim..

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve Enki
...Herkes seyahat planı yapar , ama sadece bazıları yola çıkar !...:rolleyes:

Tebrikler:harika: ; cesaretiniz için , fotoğraflar için , verdiğiniz ilham için !...;)

Tebrik ediyorum, bundan sonra kimse katlanırla tur olur mu demesin...

Bu arada Burhan dönercisi süpermiş:koptum:

• Beğen
Önceki yazınızı da severek okumuştum, aklıma takılan bir soru var. Neden katlanır bisiklet?, daha rahat yol almanızı sağlayabilecek tur bisikletleri ile gitmek varken neden Brompton seçtiğinizi öğrenmek isterim.

Katlanır bisiklet ile tura çıkmamın sebebi aslında gayet basit. Öncelikle çıktığım süre kısıtlı ve gezmek istediğim yerler de belli. Uzun soluklu turlarda başınıza gelebilecek her türlü olaya karşı hazırlıklı olmanız gerekmektedir, yalnız başınıza yollarda gitmek her zaman güvenli değil. Bir sakatlık yaşayabilirsiniz ve ya hava durumu çok kötü olabilir ve oradan güvenli başka bir yere hızlıca gitmek isteyebilirsiniz. Tur bisikleti ile bunlar pek mümkün olmuyor, katlanır bisiklet ile hiçbir sorun olmadan tren, otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanabiliyorsunuz. En basit örnek bu sene Rusya'da zincir problemi yaşadım ve yanımda yedek olmadığından dolayı en yakın tren istasyonuna kadar ittirip trene bindim ve en yakın şehirden yeni zincir aldım. Sizinde tahmin edebileceğiniz gibi Rusya da şehirler arası çok uzun mesafeli. Her ne kadar bütün zorluk durumlarına hazırlıklı olsanız da elbet de hiç beklemediğiniz bir yerden sorun yaşayabiliyorsunuz. Tabi kide katlanır bisiklet çok bozuk yollarda sürmek için uygun değil fakat Avrupa da gezmek için benim favorim durumumda.

süper bir tur olmuş tebrikler hocam.

• Beğen
Bisiklet yollarından foto var mı ?

Benim de uzun süredir sormak istediğim bir soru var aklıma gelmişken sorayım. Brompton değilde başka bir KATLANIR bisikletle tur yapmayı denediniz mi?Mesela 20 inç bir dahon modeli ile. Brompton a göre -/+ yönleri ne olurdu merak ediyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@mgencer05 Diğer katlanırlar ile değilde 28inch bisiklet ile 5000km lik bir tur yapmıştım, ona göre daha yavaş kalıyorum ama zorlandığımı söyleyemem. Günde 10km gibi bir kayıp söz konusu.

@burcinhan fotoğrafların hepsi Slovenya Avusturya ve İtalya ya ait. Bunlar dışında bisiklet yolu olmadığını söyleyebilirim varsa bile girilecek kadar düzgün değil diye çekmedim

IMG_4658.JPG IMG_4659.JPG IMG_4660.JPG IMG_4661.JPG IMG_4662.JPG IMG_4663.JPG IMG_4664.JPG IMG_4665.JPG IMG_4666.JPG IMG_4667.JPG

Geri