Scudo Sports

Katlanır bisikletimi sonunda aldım...

Tepki
100
İsim
hakan okayer
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir zamandır almayı düşündüğüm
Dahon vitesse d8 bisikletimi 3 gün önce aldım ... :)
Kışın ortasında bisikletmi alınırmış..
Bir iki sene önce birleri deseydi bu forum olmasaydı gülmekle hayret etmek arasında baka kalırdım
Alan ve kullanan arkadaşları gıpta ile takip ediyordum bazen foruma girmeyerek bisiklet hayallerimi aklımdan çıkarıp ötelemeye çalışmadımda değil
Geçenlerde uzun bir aradan sonra tekrar foruma girip daha çok ilgimi çeken katlanırlara tekrar bakayım dedim
Epeyce yeni arkadaşlar yeni bisikletler katılmış güzel resimler koymuşlar işyerim eminönünde geçerken bir dükkana girip sorayım dedim ilk tercihim dahon vybe c7a idi fakat nedense viteese d8 i sordum pazarlığını yaptım akaşam uğrayabilirim dedim
Sonra başka bir yere daha sordum aşağı yukarı aynı fiyatı verdiler
Akşam iş çıkışımda ikinci baktığım yere gidip d8 aldım ...
Dışarda bir tane kurulmuş vardı..
Kapalı kutu varmı dedim var dediler
tamam getirtelim dedim ...
Kutu geldi
20151228_175615.jpg
Kağıtları söküldü tam bitti derken
Malesef gidonun sol yarısının ortasında
Bir çapak var epycede belli oluyor
Satan arkadaş hemen ordan siyah bir oje çıkarıp rutuş yapmaya başladı :)

elamana kurmaya devametd ercesine bakıştılar baktım devam ediyorlar
-Bir dakka bunu böyle almam dedim
Elaman durdu ne yapayım dercesine birkaç sanye beklediler patron başka kapalı varmı dedi var dediler onu kenara çektiler aynı işlem tekrar başladı
Elaman kuruyor kağıtları söküyor
Aslında ilkinde çıkan darbeden dolayı onlar kadar bende üzüldüm çünkü kusurlu bir şeyi bilerek satmak onlar içinde sıkıntı vs.. neyse
Bende ikincisine daha dikkatli bakıyorum başka yerlerindede sorun olmadın diye
Aaa bir baktık bununda aynı yerinde aynı sıkıntı fakat daha belirsiz ezik değilde boya aşınması gibi
Onlar yine birbirlerine baktı bende kendi kendime fabrikasyon kusur falan diye düşündüm :) satıcı elimde başka yok almazsanız kalsın gibisinden baktı
Bende çok dert etmedim tamam sorun değil dedim
Zaten aldığım aksesuarlar orayıkapattı
Çünkü o gün almasaydım yine öteleyecektim ...
Sonunda dahon vitesse d8 imi aldım ...
20151228_184345.jpg
Yanında
Kask, zil ,arka ışık,ön fener,kilit su tutacağı ile birlikte 1675 tl ye maal oldu
Tabii ev bahçelievlerde nasıl götürücem
Eminönü bakırköy arası turyol gemilerin seferi başladı 18:30 ve 19:30 ilkin kaçırınca ikinci içinde vakit vardı
O civarda biraz turladım...
Bilenler bilir bilmeyenler ve almayı düşünenlere...
Sürmesi tek kelimeyle harika bişey
Çok zevkli niyetiniz varsa hiç düşünmeyin derim
Gemiye bindim
20151228_191529.jpg
Bakırköy sahilden meydana gelip
Ordanda otobüsle eve vardım
20151228_203117.jpg
Kısa fakat zevkli bir tur oldu
Hemde toplu taşıtlara nasıl entegre olunduğunu uygulamalı olarak deneyimledim herkese selamlar

Scudo
@hakan okayer Hayırlı olsun. İyi günler de kullanmanız dileğimle. Çok güzel yeni yıl hediyesi olmuş.

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde, kazasız belasız kullanın. Bisikleti bakışmayla almışsınız gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: vatansever85
Güle güle kullanın tekerinize taş değmesin :)

Güle güle kullanın. Katlanır bisiklet camiasına hoş geldiniz

@hakan okayer Merhabalar, aynı renk bende de var. 13.09.15'te bisiklet + km sayacı için 1900 ödemiştim, sizinki bayağı iyiye gelmiş. 2 ay boyunca tam olarak 1000km kullandım; pedalların sürekli çıt çıt çıt diye ses yapması, yerini tam olarak bilemediğim ( ama sanırım gidondan) garç gurç ses çıkartması ve vitesin ilk günkü sessizliğini yakalayamaması haricinde cidden güzel bisiklet. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Böyle fotolu hikayeli bisiklet alımları hoşuma gidiyor. 2015de iki yeni bisiklet almama rağmen bu konuda açlığım gitmiş değil. Bu konularla bastırmaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: hakan okayer
Hayirli olsun.gule gule kullanin.
Dahon bicecio 0 gibi isteyen olursa 900 e vericem.istanbul gungorende.

Hayırli olsun kazasız sürüşler.. İstanbul'daki katlanırcılar bir toplansa çok sevimli bir görüntü çıkar ortaya :)

Yılın son günü ne yaparsanız, yıl boyunca onu yaparmışsınız derler ya hani; sizin yeni yılınız Dahon'la geçecek görünüyor.
Darısı tüm isteyenlerin başına.
Yeni seneniz ve yeni bisikletiniz hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: hakan okayer
Güzel günlerde kullanın.Bisiklet mutluluktur katlanır bisiklet her yerde mutluluktur.Siz yeni yılda her yerde mutlu olmayı seçmişsiniz mutluluklar

@efendim Teşekkür ederim ,

çok binemedim fakat bahsettiğiniz sesler benimkindede var daha çok katlanırken
Çıkıyor benimkinde sanırım arka bagajdan geliyor ... 2 ayda
1000Km yapmış olmanız taktire şayan tebrik ederim sanırm benim uzun zamanda ulaşabileceğim bi km miktarı fırsat buldukça binmeye çalışacam
Km saati ne kullanıyorsunuz kablolumudur
Önerirmisiniz..
Selamlar

Geri