Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Uygundur ama bisikleti iyice kontrol edin bence.
Ben yeni satın aldım 18.500'e yanında kilit ve matara tutacağı hediye edildi.
Fiyatlar articak diyorlar haftaya kadar ne kadar doğru bilemem
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Scudo
Hala satılık mı ?

Bisiklet satılmıştır kardeşim
2022 model Dahon Vybe D7
Vites sistemi ve lastikleri yükseltilmiş
İlgilenen varsa ikinci sahibini arıyor özelden yazabilir

Dahon Vybe D7 (2022 model yükseltilmiş ve hediyeli)
Üzerinde schwalbe marathon greenguard zırhlı lastiklerle shimano üçlü aynakol ve shimano 14-34 megarange rublesi ve bagaj üstü çantasıyla 22Şubat2025 te 9000TL ye yeni sahibine hayırlısıyla gönderdik

Katlanır bisiklet almayı düşünmeye başladım cunku bazen uzak yerlere gidince dönüş yaparken otobüs / metro ya biniyorum. Kolaylık sağlar.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Katlanır bisiklet almayı düşünmeye başladım cunku bazen uzak yerlere gidince dönüş yaparken otobüs / metro ya biniyorum. Kolaylık sağlar.
Ben eşime sana aldım ayağına bir tane edindim. Enteresan şekilde eğlenceli ve işlevsel. İsviçre ordu çakısı gibi 😂

• Hahaha
Tepkiler: s0n3r ve Sinyor
Ben eşime sana aldım ayağına bir tane edindim. Enteresan şekilde eğlenceli ve işlevsel. İsviçre ordu çakısı gibi 😂
Bu katlanır bisikletleri bir de opsiyonel batarya+motor destekli yapsalar, tadından yenmez. Yani üstünde yuva/soketler olacak. sonradan istediğimde oraya batarya ve motor takıp öyle kullanabileceğim. Bataryanın içindeki Lityum piller değiştirilebilir olmalı. Bu koşulları sağlayan katlanabilir bisiklet olsa niyeti bozup bütçemi genişletirim, 50bin TL para sayabilirim.

Arkadaşlar 24 jant katlanır bisiklet bakıyorum boyum 190 kilo 90 mevcut durumda satan arkadaşlara duyurulur İstanbul içi.

Ayrıca 15-16k civarı bütçeye önerilerinizi de alabilirim.

Arkadaşlar 24 jant katlanır bisiklet bakıyorum boyum 190 kilo 90 mevcut durumda satan arkadaşlara duyurulur İstanbul içi.

Ayrıca 15-16k civarı bütçeye önerilerinizi de alabilirim.
Katlanır konusunda ısrarcı iseniz, biraz niş bir ürün sizin ihtiyaçlarınıza çare olacaktır. Hali hazırda yorum yaptığımız konuyu incelerseniz eğer, katlanırların biraz narin cihazlar olabileceğini göreceksiniz. Bir çoğu boy ve kilonuzu doğru deklare etti iseniz size olmayacak gibi. Belki de aranılan bisikletin tarzını değiştirmeniz çok daha isabetli olacak sizin için.

Merhaba, herkese iyi forumlar geçen sene biraz araştırma yapmıştım ve o tarihlerde yeni evlenecektim. eşim ve kendim için 2 adet carraro 121 hd almayı kararlaştırmıştım fakat ekonomik sebeplerden vazgeçmiştim. şimdi tekrar almayı düşünüyorum. halen aynı modelde devam etmeliyi miyim? maksimum çıkabileceğim bütçelerde bu bisikletin fiyatları. taksitle almam gerektiğinden dolayı 2. el maalesef uzak bir seçenek nakitim yok maalesef.

Merhaba, herkese iyi forumlar geçen sene biraz araştırma yapmıştım ve o tarihlerde yeni evlenecektim. eşim ve kendim için 2 adet carraro 121 hd almayı kararlaştırmıştım fakat ekonomik sebeplerden vazgeçmiştim. şimdi tekrar almayı düşünüyorum. halen aynı modelde devam etmeliyi miyim? maksimum çıkabileceğim bütçelerde bu bisikletin fiyatları. taksitle almam gerektiğinden dolayı 2. el maalesef uzak bir seçenek nakitim yok maalesef.
Flexi 116v daha iyi olur hocam şahsi görüşüm.
121'lerin sorunu tırmanırken rahat düz yolda gitmemesi. 116'nın dişli oranları daha iyi

Arkadaşlar selam, Dahon Suv D6 nasıldır. Kısa kullanımlar için düşünüyorum.

Ben peugeot fd10d 16vites disk frenlı kullanıyorum oldukca işime yarıyor.

Carraro flexi 121 v vites 5 yıldır kullanıyorum. İşe markete, şehir içinde (Ankara) herhangi bir işimde kullanıyorum. Hemen hemen her gün. Tahminim 7-8k gibi bir km olmuştur. Yani katlanırın taksicisi gibi olmuşumdur. Çok memnunum. Bunun yanında başka şehirdeki evde carraro flexi 107 var. O da çok kalite ama kesinlikle 21 vitesi arıyor insan. Eksikliğini aşırı hissediyorsun 21 vitese alışınca. Geçenlerde erdoğanlar bisiklette, carraro flexi 121 HD yi gördüm. Çok üst düzey bir bisiklet olmuş. Benim şuanki 121 de hissettiğim eksiklikler şunlar;
- Lastik zırhlı değil (bu arada şuana kadar 1 kere patladı)
-Arka lastik sökümü somunlu sürekli yanımda 15 anahtar taşıyorum.
- Vitesler döndürmeli zor oluyor.

yeni 121hd de bunların hepsi çözülmüş. Lastik schwalbe road cruiser, vitesler kelebek, arka lastik sökümü mandallı olmuş.

benimkini satıp yeni bir hd mi alsam diyorum.

fiyat tavsiyesi olarak:
pejo f13 aldım. pejonun katlanır bisiklet tarafı kapanmış sanırım. bu sebeple son stoklarda fiyatlar düşük olsa gerek şuan 10k civarına mevcut.
f/p giriş katlanır bisiklet arayanlar değerlendirebilir.

Merhaba. Forumda yeniyim. Henüz bisikletim yok bisiklet almayı düşünüyorum. İşe giderken de kullanacağım. Hafta içi her gün 9 + 9 toplam 18 km yol yapacağım. Bisikletçi katlanır bisiklet bu kadar yoğun kullanıma dayanmaz kısa zamanda arıza vermeye başlar dedi. Tavsiyeleriniz nedir?

Merhaba. Forumda yeniyim. Henüz bisikletim yok bisiklet almayı düşünüyorum. İşe giderken de kullanacağım. Hafta içi her gün 9 + 9 toplam 18 km yol yapacağım. Bisikletçi katlanır bisiklet bu kadar yoğun kullanıma dayanmaz kısa zamanda arıza vermeye başlar dedi. Tavsiyeleriniz nedir?
Ben katlanır bisiklet kullanıyorum 11 bin km den fazla oldu. Yoğun kullanıma dayanmazdan kastı tam ne anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: s0n3r
Ben katlanır bisiklet kullanıyorum 11 bin km den fazla oldu. Yoğun kullanıma dayanmazdan kastı tam ne anlamadım.
Parçalar tıkır danaya başlar. Arka göbek çatlayabilir falan dedi. Pek bisiklet kullanmadım şimdiye kadar. Bisiklet mekaniğinden de anlamıyorum açıkçası.
Siz hangi bisikleti kullanıyorsunuz? Disk frenli alüminyum kadrolu bir bisiklet düşünüyorum. Bütçem 15bin civarı. Tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

Neden katlanır bisiklet istiyorsun?

Öncelikle Daha önce hiç bu kadar yol yapmadım bisikletle. Her gün bu tempoyu kaldırabilir miyim bilmiyorum.
Normalde 2 metro ile gidiyorum işe. Çekmeköy - Dudullu, Dudullu - İçerenköy şeklinde. İşe kadar gidemesem de (soğuk havalarda, yorgun olduğumda vs...) Çekmeköy - Dudullu arasını kesin bisikletle giderim. Sonrasında da katlar metroya binerim diye düşünüyorum. Tabi hedefim bütün yolu gitmek ama ne olur ne olmaz.
İkincisi, bisikletle sahilde gezmek istediğimde yine toplu taşımaya koyup götürmek cazip geliyor. Arabam yok (bisiklet taşıma aparatı önerecekseniz :))
Neden katlanır bisiklet istiyorsun?

Parçalar tıkır danaya başlar. Arka göbek çatlayabilir falan dedi. Pek bisiklet kullanmadım şimdiye kadar. Bisiklet mekaniğinden de anlamıyorum açıkçası.
Siz hangi bisikleti kullanıyorsunuz? Disk frenli alüminyum kadrolu bir bisiklet düşünüyorum. Bütçem 15bin civarı. Tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
elinde sana satmayı düşündüğü şehir bisikleti vardır :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Dahon d8 ikinci el bu bütçelere gelir, olmazsa carraro flexi 108, 108 hd olabilir.

Geri