Nurkank
Üye
- Tepki
- 20
- İsim
- İstanbullu
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bence 20 yada 24 iyi bir seçim olacaktır.İki bisiklette güzel ama ben bunların arasına birde tercih olarak Salcano Marine 24'ü koyardım.(20 inç bakılmayacaksa)Katlanma işi genelde sele borusu gidon ve kadro şeklinde 3 noktadan yapılıyor.Son olarak toplu ulaşımda kullanacaksanız katlandıktan sonra sürülüp sürülmediğinide bakmanız gerekli bence.Selamlar, maltepe kadıköy arasında kullanacağım 26 inch katlanır bisiklet bakıyorum. haftada en az 4 gün kullanmayı planlıyorum. katlanır isteme sebebim, sabahları işe giderken katlayıp toplu ulaşım kullanabilme olanağı. akşam dönüşlerde ise bisikletle dönüş yapacağım. bu güzergahı kullanan arkadaşlar var ise ön maşada süspansiyon şart mı?
Kron Fd 1500 ile Mosso Marine 2d arasında kaldım. Kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilmek isterim. Bir de katlanır bisikletlerde açıp kapama işlemi zahmetli mi, yoksa bir kelebeği açıp kapatmak yeterli oluyor mu?
Yaklaşık 10 km lik mesafeda 20 inch küçük kalmaz mı? 26 tercih etmemin diğer sebebi ise aynı zamanda altınoluk - akçay güzergahında kullanma imkanım varBence 20 yada 24 iyi bir seçim olacaktır.İki bisiklette güzel ama ben bunların arasına birde tercih olarak Salcano Marine 24'ü koyardım.(20 inç bakılmayacaksa)Katlanma işi genelde sele borusu gidon ve kadro şeklinde 3 noktadan yapılıyor.Son olarak toplu ulaşımda kullanacaksanız katlandıktan sonra sürülüp sürülmediğinide bakmanız gerekli bence.
2. el alacaksanız var malum sitedeDeli olacağım yaa, üst düzey donanımlı, yüksek vitesli bir tane katlanır bisiklet olmaz mı Türkiye,de yaa? 😡
bu olma mi?Deli olacağım yaa, üst düzey donanımlı, yüksek vitesli bir tane katlanır bisiklet olmaz mı Türkiye,de yaa? 😡
Merhaba arkadaşlar,
içimizde alba katlanır elektrikli kullanan var mıdır?
Tecrübelerimiz nasıldır?
Elektrikli katlanır düşünüyorum. Ama hafif ve menzili de biraz olsun istiyorum.
Alternatif hangi markaları önerirsiniz?
teşekkürler![]()
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.😊👍Tüm bisiklet severlere selam,
Nihayet ben de katlanır bisiklet ailesine dahil oldum ve avatarımı değiştirdim.
1 saatlik ilk kısa turumu bugün yaptım ve çok keyif aldığımı söyleyebilirim.![]()
İkisi de hızlı gitmez.1 bisiklet 7 vites (ruble 14/28) aynakol 52
diğer bisiklet 6 vites (ruble 14/28t) aynakol 40
şimdi benim istediğim yokuşta iyi çıkayım ve çok da yavaş gitmesin.
bu 2 bisikletin rubleleri aynı 14/28t tani. aynakolları farklı. bu istediğim 2 olay için en iyisi hangisi olur? yokuş ve hız için hangisi beni üzmez yani? hoş 52 hızlı olur 40 yokuşu iyi çıkar ama 40 ın hız performansını ve 52 nin yokuş performansını bilmiyorum. zincirlerden hiç anlamam aslında. en optimum performansı hangisinde alırım?