Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

ben burdaki bir kaç arkadaşın tavsiyesi ile 2. el ama hiç kullanılmamış soho 7,1 aldım , beklentimin çok üstünde çıktı çok hafif katlanma mekanızması iyi tek eksisi , belkide katlanırların hepsi öyledir çok fazla hız yapamadım :) bulabilirseniz tavsiye ederim, istanbulda vardı bir tane.
bu arada tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür etmemiştim bu vesile ile onlarada bir sağolun göderiyorum..

• Beğen
Tepkiler: drolki
Scudo
@hsnfthptl
Merhaba,
bende Soho Fitt 9,1 var. Gayet güzel ama, gidon yüksekliği için ilave bir ayar yeri yok, sabit gidon yüksekliği. Bu noktayı dikkate almanı öneririm, naçizane. Kazasız keyfili sürüşler dilerim.

Kızıma almak istiyoum. Modeli bilen var mıdır?

(link)

@halil45tr
Katlanırla hızı unutun zaten. Bende Tern a7 var daha hızı beceremedim. Yanınızdan geçenlere anca el sallarsınız. Hafta sonu Sarıyer'e pedalladım, çoluk çocuk bile tur bindirdi bana. Hele ki tam Sarıyer merkezde bir kız, şehir bisikletiyle yanımdan bir geçti, yetişmek imkansız. O çok koydu. Bu forumdaysa kendisine selam ederim.

selamlar...katlanır bisiklet istiyorum ama küçüklerden değil, 26 jant olanlardan zira 180 cm ve 80 kg'yim.. 1.mosso marine 26 2.mosso marine 26 acr 3.geotech 4.kron Bunların hangilerinde amörtisör vardır? Bir de acr ne anlama gelmekte? Hangisini tavsiye edersiniz?

@templier
Bir üstteki mesajda belirtilen sahibinden ilanındaki KRON'da mevcut.

@templier
Acr tel olmayan plastik kapaklı tek parça janta denir. Normal bisiklet jantından farkı yamulduğunda darbe aldığında akort yaptırıp tamir ettiremezsiniz.acr tavsiye etmem

• Beğen
Tepkiler: templier
@templier
Eğer araziye girmeyecekseniz amortisöre gerek yok. Zaten bu tip bisikletler ağır oluyor, bir de amortisörün ağırlığı olacak.
Bende 26 jant katlanır var, tern joe. Amortisör yok ama şimdiye kadar ihtiyaç duymadım. Gayet memnunum.

Forumda bir arkadaş amortisörlü geotech satıyordu Ankara’da. İlanı hala duruyor. Ona bakın isterseniz.

ACRli de bir ilan görmüştüm mercedes marka.

kron fd 1500 öneriyorsunuz o zaman, teşekkürler

verdiğiniz bilgilendirme mesajları için teşekkürler; amortisörsüzler eklemlere çok yük bindiriyor diye bir yorumda okumuştum, demek ki o kadar da sıkıntılı değilmiş

Kron kullanmadım bilemiyorum, görüntüsü benim çok hoşuma gitmedi açıkçası. Mosso marine baktığımda gidon olayını sevmemiştim. gidon katlanmazsa, eğer katlayınca arabaya koyacaksanız ya da başka bir taşıta binecekseniz sorun olabilir. Belki yeni modellerinde bir çare bulmuşlardır. Ben bakalı biraz oldu. Benim kullandığım Tern joe’da frenler disk değil, amortisör yok, bu yüzden engebeli araziye pek giremez ama benim öyle bir ihtiyacım olmadığından ben memnunum.

Bu işler biraz da zevk ve bütçe meselesi. Bence hepsinin ağırlığına, katlanma şekline bakın kullanım ihtiyacınızı da düşünün öyle karar verin.

Kısa mesafe için küçük teker katlanır bile yeterli bence. 26 jantları orta mesafeler için tavsiye ederim. Daha hızlı ve konforlu bir sürüş sağlıyorlar. Çok uzun mesafe için ise bu işe özel tasarlanmış katlanmayan normal tur bisikletleri daha uygun olur.

@templier
Kilo ve boy kaygınız olmasın 20” katlanır bisikletlerden, zira benim boy 1,85cm kilom ise 101 kg. Bir yıldır dahon mariner D8 20” kullanıyorum o kadar memnunum ki anlatamam... kullananlar bilir konfor rahatlık ve keyfini...

• Beğen
Tepkiler: templier
@alseecbu

Katlamasiyla ilgili problem yasiyor musunuz, biraz zor katlaniyor ve katlaninca birlesmiyor bazen deniyor. Memnun olmadiginiz bir seyi var mi?

@Mert E.
Ben hiçbir problem yaşamadım çok kolay katlanıyor ve mıknatısları süper, açılma yapmıyor, ayrıca katlanınca Gidonun iki teker arasında kalması büyük avantaj, katlı iken taşırken, teker üzerinde ittirerek götürmek için veya toplu taşıma araçlarına binerken...

Teşekkürler yorumlarınız için...mosso marine katlanabilir 26 jant almaya karar verdim...izmir içinde satmak isteyen arkadaş var mıdır acaba?

Arkadaşlar merhaba ben de katlanır bisiklet var ama yokuşlara gelince tedirgin oluyorum.bisiklet parçalara ayrılacak diye :kötü: benim gibi hisseden varmı acaba? çözüm önerilerine açığım.

@wraith
Marka model ne? Bende Tern Link var, ne yokuşta ne inişte öyle bir endişe yaşamadım.

@Mehmet Nejat Karahan
klasik model italyan önde u-fren(yol bisikleti freni modeli) arka da kontra fren.16 jant.

@wraith
Bisikleti bilemedim ama bir şey olmaz. Parçalara ayrılmaz.

Geri