Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

fonte diye bir marka var ingiliz galiba onun hakkında fikir sahibi olan varmı

Scudo
Merhaba arkadaşlar Soho yu aldım bu gün, bisiklet çantasından bile çıkmamış o şekilde eve getirdim, ama eve geldiğinde çantanın içinde şu iki parça buldum ne olduğunu nereye takıldığını bulamadım. Aldığım kişi de bilmiyor bilen varsa yardımcı olabilir mi

Dosyalar

• 1557426390252683451160373661061.jpg
    1557426390252683451160373661061.jpg
    952,7 KB · Okunma: 88
  • 15574264141114401083188325901848.jpg
    15574264141114401083188325901848.jpg
    889,7 KB · Okunma: 81
  • Beğen
Tepkiler: Ned Stark
Arkadaşlar btwin tilt 500 için ne diyorsunuz?

@halil45tr
Hayırlı olsun bilemedim parçanın ne olduğunu katlanır sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir oda olmazsa facebook üzerinden yada internet sitesinden mail atın resimleri onlara bilgilendirsinler. Oradan bir şey çıkmazsa soho satan bayilerden birine göster en son olarak herhangi bir bisiklet tamircisine danış

merhabalar. mosso markasının yeni bisikleti town hakkında ne düşünüyorsunuz? brompton katlama stiliyle dizayn etmişler. bisiklet yeni olduğu için pek bilgi bulamadım. ayrıca bu stilin muadili başkaları da var mı?

• Beğen
Tepkiler: slckats
@melih1
Merhabalar. Mossonun bu modeli hafif, katlama mekanizması çok kullanışlı, lastikleri kötü ve vitessiz. Şayet bazen yokuşta çıkmam gerekebilir diyorsanız pek kullanışlı olmaz.

@halil45tr
Hayırlı olsun. Katlandığında sabit tutmaya yarayan parçalar olabilir mi?

@Umtdgny
Güzel bisiklet. Uygun fiyata 2. El bulunutsa alınabilir.

@melih1
Vitessiz bisiklet ülke şartlarında bence kullanışlı değil. Mâlûm, engebeli bir ülkede yaşıyoruz.

KRON FD 1500 modelini aldım ancak ilk biniş beni tatmin etmedi ve mekanik disk fren sistemi de sürekli tekere sürtüyor, bir türlü ayarını yapamadım, hareketli olan kısıma sürtüyor, onu da bir türlü geri çekemiyorum. Bisiklet sürerken mesela tek elimi bıraktığımda denge sağlayamıyorum direksiyon direk kayıyor. Tecrübeli arkadaşlar ne yapmak lazım ?

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Erol_Bisiklet
İyi bir bisikletçiye ayarlarını yaptır. Katlanır bisiklette el bırakılmaz. Yapısı gereği denge kolay kolay sağlanmaz.

Merhaba Arkadaşlar.
2.el bir katlanır bisiklet arayışım var . Malum sitelerde gezdiğimde gözüme ilk çarpanlar ve aklıma yatanlar 1400 tl civarı Carraro flexi 121 ve 1800 civarı Tern b7 oldu sizin bana tavsiyeniz nedir? Nelere yönelmeliyim. Görüşleriniz benim için çok değerli.

15 gün önce Tern a7 aldım, sorunsuz kullanıyorum. Katlama mekanizması en başarılı katlanırlardan biri. Güvenle binilebilen bir araç. Sürerken hiçbir yerinden ses falan gelmiyor.

Olumsuz yönleri, lastikler Kenda. Tırt yani. Frenler sanki iyileştirilebilir. Islak zeminde sorun çıkarıyor. Gerçi Kenda lastik ve V fren ıslak zeminde her bisiklette sorun çıkarır herhalde. Bir de elcikler gerçekten çok kötü.

@hsnfthptl
kaliteli bir katlanır istersen dahon mu sl11 derim öneri olarak. 3 yıldır kullanıyorum. negatıf olabilecek hiç bir şikayetim olmadı. evet fiyatı digerlerine göre biraz pahalıdır. çünkü tern de tourney arka aktarıcı varken ,bunda arka aktarıcı shımano 105 dir.
(link) bu sayfadan da diğer özelliklerine bakabilirsin.

@drolki

Yanlış anlamayın ama katlanır bisiklette Shimano 105 aktarıcıyı ne yapacağız?

Ayrıca yanlış bilmiyorsam biraz pahalı değil, çok pahalı MU SL11..

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Mert E.
bende sızın gıbı dusunmustum almadan önce ancak diğerlerini kullandıktan sonra aradaki farkı anladım. bence katlanır bısıklet deyıp küçümsememek lazım :)))

@drolki

Küçümsemek için söylemiyorum ancak 12 kg ağırlığında, 20 inch, tek aynakollu ve ulaşım amaçlı bir bisiklet için performans odaklı 105 aktarıcının ne avantajı olacağını çözemiyorum.

@Mehmet Nejat Karahan
Kenda lastik mi tırt?

@Mehmet Nejat Karahan
peki.

(link)
dahon speed pro tt mesela buda 27 vıtes .. 20 ınch ve shımano ultegra......

Geri