Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@Yagizz2
Valla @Yagizz2 bu fiyata, bu bisiklet satılmazsa Bursa heykel meydanında ateşe vereceğim :)

Scudo
@slckats
Ölünün ölüsü kötü ve bakımsız tilt120 leri 900e 1000 e satıyorlar. Sen çoook düşük yazmışsın şaşırdım açıkçası :)

@slckats
Ben Tilt 500'ü port bagajıylan 1.000 tl ye verdim,pişman oldum keşke satmayaydım.

Sizde satymayın bence,yol bisikletini yanına alın :)

@cnmrtpkc
şuanki piyasaya göre çok mantıklı hocam kredi vs bi şekilde alın katlanırı satmayın bazen el ayak olabiliyor. 2. bisikletimi alana kadar tribanla zorluklar çektim :) yol-yarış bazen her ihtiyacı karşılayamayabiliyor. Off-road yollar özellikle ve kısa süreli yerlere gitme :) ben şanslıyım ki salcanoyu 4te1i fiyatından daha da uyguna aldım şimdi triban rahatladı size de önerim bu piyasada sakın 1000 e satmayın ve kesinlikle 2.bisiklet olarak alın kredi avanstaksit vs bi yöntemle :)

Aydan Çelik in tasarladığı katlanır gerçekten çok güzelmiş beğendim kadrosu uzun tam istediğim kadrolardan.

Ağırlığını hiçbir yerde bulamadım. Carraro Troya 20 inch in ağırlığı nedir ? Bu bisikletle ilgili inceleme videosuda malesef bulamadım

• Beğen
Tepkiler: slckats ve Machagi
@Skydive
Çelik olduğu için diğer katlanırlara göre biraz daha ağır. Normal bir katlanır 12-13 kg arası olduğunu düşünürsek 14-15 kg gibi düşünmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Skydive
@cnmrtpkc
merhaba ne kadara buldunuz ?

@Skydive
Link burda (link)

sahibiyle konusmadım hiç

• Beğen
Tepkiler: Skydive
iyi haftasonları herkese, forumda ilk mesajım. çocukluk çağlarında terkettiğim bisiklete tekrar dönme niyetindeyim. katlanır bisiklet alacağım , 26 inçlik modellerden istiyorum. kullananların gönderilerini okudum aşağı yukarı , mosso marine 26 alacağım kısmetse, sanırım bi kaç modifikasyonla daha iyi hale geliyor. bi kaç sorum olacak;

-öncelikle 2018 ve 2019 modelleri arasında fark olmadığı söylendi satıcı tarafından. gerçekten öyleyse 2018 i tercih edeceğim. fiyatta 300 tl civarı fark ediyor gördüğüm kadarıyla.
-yokuşlarda sıkıntı yaşamamak adına rubleyi değiştirenler olmuş. gidon için de katlamayalı kolaylaştıracak alternatifler var mıdır? bunlar dışında modifikasyon yapmak icap eder mi?

@urbantracker
26 inç bence biraz katlanırın doğasına ters. Katlayınca kolay kolay araca sığmıyor. Ama siz benim gönlümde o var diyorsanız alın hocam. Burada biz tavsiye veririz, ama önemli olan sizin aklınıza ve gönlünüze yatandır.

@slckats araca sığmaktan ziyade apartmanda taşımak (asansör) ve daire içinde nispeten az yer kaplaması benim için kafi. parça değişimi yapmam zaruri görünüyor, en azından daha düzgün bir sele örneğin.

@urbantracker
20" Mosso Marine 2 D modelini kullanıyorum. Selesi sizin düşündüğünüzle aynı ise bence gayet iyi. 1 senedir yağmur, çamur her türlü yol şartında kullandım hiç rahatsız etmedi.

Bugün vedalaştım küçük canavarımla. Yeni sahibine hayırlı olsun. 192401192401

Merhaba herkese, ben de bir suru yorum icerisinde kaybolmus durumdayim. Bianchi vintage uygun gelmisti ama sanirim sonrada miknatisli yerlerinde sorun cikiyormus. Soho icin hem cok iyi hem cok kotu yorumlar okuyorum ama fiyat/performans olarak iyi gozukuyor. Tern ve Dahon gibi markalarin iyi modelleri benim icin pahali oluyor cunku ilk defa katlanir bisiklet kullanacagim. Emin olmadan o kadar yatirim yapmak istemiyorum. Ozellikle bianchi ve soho icin fikri, yorumu olan var mi? Tesekkurler

Soho 2019 da piyasadan çekilecek galiba tam net bilmiyorum ancak Carraro Flexi 121 seçeneğini göz önünde bulundurun derim. İkinci ellere yönelebilirsiniz. Elimde 2018 model satılık Flexi 121 mevcut. ??

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
ilk kez katlanabilir bisiklet alacağım ancak ne kadar çok araştırsam o kadar çok zorlanıyorum.
katlanmasıda duruşu iyi olursa 1,72 kilo 90 olarak önereceğiniz katlanabilir bisiklet tavsiyelerinizi almak isterim.
sahilde istanbul sokaklarında yokuşluda sokaklarda sürebileceğim bisikletler;
carraro troya
carraro flexi 121(katlanması iyi değil diyorlar ama)
dahon mariner d8
olarak hangisini önerebilirsiniz?
1700-2600 tl arası bakarım ama fiyat farksızın carraro olarak aralarında fark görmüyorum katlanma hızları nasıldır bilmiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim.
(küçük yaşlar dışında nadiren ibb bisikletlere binmişliğim vardır bundan sonra hem zayıflamak bakımından hemde istanbulu turlamaktan zevk almak istiyorum)

@serkanser

Dahon ve Tern'lerde gidon direği dışa eğimli. Carraro'lardaysa içe eğimli. 1.72 boyla Carraro'da daha rahat edersiniz. Ben olsam Flexi 109'u düşünürdüm.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
yokuşunuz bol ise flexi 121 düzlükse 108 alın muadillerine çok vermenize gerek yok flexi 121 katlanması kötü diyenlere kaçkere katladınız diye sorun neyse girmicem o konuya :) sürüş yapacağınız yere göre seçim yapın derim yokuş var ise flexi 121 yoksa 108 yada soho marka katlanır tavsiye ederim özellikle soho 9.1 kırmızı rengi baya hoş

Geri