Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

işi sadece katlanır bisiklet yapmak olan marka hangisi ise o marka alınmalı diye düşünüyorum. seçenekler besbelli bence.

Scudo
Ben bu aralar bu arkadaşa sarmış durumdayım sipariş etmemek için kendime bahaneler üretiyorum :)

(link)

@Snr U

Tip olarak bunu andıran marka model var aslında bakın derim

geotech

(link)

• Beğen
Tepkiler: Snr U
@Yagizz2
Linkini gönderdiğim karbon 105 set vs vs gibi avantalarla birlikte özelliklerine göre epeyce uygun

@Snr U

Carbon Sava`yi Fenerbahe Atek bisiklette incelemistim. Cok hafif, goruntu olarak cok hos bir bisiklet. Diger katlanirlardaki himbil goruntu yok. Mini bir yol bisikleti gibi duruyor. Katlama yeri de yakindan bakmadikca belli olmuyor. 0 cikinti olacak sekilde yapmislar, goruntu olarak cok temiz ama saglamligi nasildir bilemiyorum. O kadar butcem olmadigindan almamistim, belki hala duruyordur.

@hgercek
Türkiye satış fiyatı hakkında bilgim yok yalnız uatın gün içerisinde arayıp öğreneyim ilanda ki fiyata yakınsa eğer bir gazla alabilirim sanırım ama almamamda lazım bilemesim ??

@hgercek
Bilgilendirmeniz işin teşekkür ederim

Eylulde baktigimda fiyatina 5000 kusur demislerdi. Turkiyede satisi yok zaten. Tek bir tane getirmisler Tayvan`dan. Yine de i arayip sormakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Snr U
@Snr U
SAVADECK Katlanır Bisiklet Karbon Fiber Çerçeve 20 inçİlan No: 654053350
(link)

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Snr U
Ben olsam Dahon, Tern niye karbon katlanır bisiklet yapmıyor diye düşünürdüm

• Beğen
Tepkiler: oha
@Bahadır ÖZEL

Hummingbird var, ama karbon kismi tek parca kalacak sekilde katlaniyor. 16 inc jant, gobekten dort vites. 8.2kg agirlik. Single speed olani 6.9 kg. Bence muthis bir sey, ama bobregin tekini satmak gerekir bunu almak icin.

(link)
(link)

@hgercek
Bunu biliyorum youtubeda görmüştüm. Dediğiniz gibi kadro katlanmıyor başka şekilde küçülüyor bisiklet. Menteşe ya da katlanma mekanizması gibi açılıp kapanan birbirine sürten kısımları karbondan yapmıyorlar.

@alseecbu
bugün şu saatte yine ikisi arasında kalsaydınız hangisini alırdınız? fikirleriniz aynı mı? ikisini de tecrübe etmiş birisi olarak ne dersiniz :)

@kafayabak
Kesinlikle Dahon Mariner D8. Felci 108 eşime aldım ama o benim Dahona binmek istiyor. Sanırım satıp ona da bir dahon alıcaz☺️

Arkadşalar merhaba. Acil fikre ihtiyacım var. Carraro Troya Sıfır 1850 tl ye alınır mı? Yoksa Tern B7 mi alayım 1700 tl ye yine sıfır. Carraro Troya 2019 modelleri üç bin tl ye yaklaşımış. Göbekten vites ve dinamolu olması beni cizbediyor. iki bin tl altına nerdeyse katlanırın kalmadığı piyasada 1850 tl ye Troya iyi gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@ihtiyar07
gayet güzel bir fiyat.

Arkadaşlar alacağım bisikletin modeli konu şeklinde açıp fikir alışverişi yapmak istiyorum ama hiç bir forum kategorisine konu açamıyorum nedenini bilen var mı?

alınır veya alınmaz demek için dahon/tern ve bahse konu bisikletin ikisini de deneyimlemek gerekli midir acaba?

@dahonsedona
Gerekli değildir. Yazdığınız tamamen marka algısıdır.

Diğer markaların dahon tern gibi " Sadece işi katlanır bisiklet üretmek " olmayan firmaların yani , bu dahon tern markalarının modellerinden daha mantıklı ve f/p ürünleri mevcut. Onlar yol bisikleti,şehir bisikleti, üretiyor diye ne yapalım? görmezden mi gelelim. Piyasadan mı silelim :)

Bu marka algısına takılmayın arkadaşlar.
Bisiklete ne kadar harcadığınıza ve size verdiğiniz para sonucunda ne verebildiğine odaklanın Markalara çok takılmayın.
Yani en azından bu arkadaşımız gibi tanımamazlıktan gelmeyin :)

Evet şimdi size cevap hakkı doğuyor ama ben size bir mesaj daha yazmayacağım çünkü bisikletlere bu şekilde yaklaşan birisi ile güzel bir sohbet edebileceğimi düşünmüyorum.

Geri