Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@Yagizz2
Aslında yerim olsa satmazdım yağız. Zaten biliyorsun çok seviyorum. Eşime bile kullanmaya vermedim hiç :) Aklına geldikçe trip atıyor.

Scudo
@slckats
O hatayı birkere yaptım yazım kışa döndü :(

Ah o yer mevzusu :) duvara asma vs yapma imkanın varsa kıyma bu bana ince lastik furyasını başlatan makşn3ye :) crossu duvara bunu altına koy :)

Arkadaşlar hep bunlar tecrubesizlikten. Ben katlanır bisikleti alırken ki kendisi ikinci bisikletim olarak eve girdi hayatım tam sana göre bir bisiklet alıyorum istediğin zaman rahatca kullanabileceksin diye aldım.:):)

brwin tilt120 var geçen sene 600 tl ye ikinci el aldım 4000 km yol yaptım bisiklette 2 takım fren pabucu 1 adet arka göbek mili 1 adet sağ katlanır pedal 2 adet lastik harcamam oldu kadro diğer herşey maşallah günde 12 km yapıyorum kar yağmur çamur demeden devam uzun turlara bişey demem ama şehir içi neden daha fazla para verelim dimi

Ben de almaktan vazgeçtim. Motosikleti değiştirmem lazım, yani para lazım. Bisiklete ayıracağım bütçe kalmıyor ne yazık ki, artık başka bahara belki.

dahon mariner d8 2018 için son aşamadayım, ilk katlanır bisiklet tecrübesi ve 3000 tl bandında bu doğru bir seçimdir der misiniz?

@kafayabak
Peşin paranız varsa 2. elden başka bir şey bakmayın derim. Çünkü kısa süre binip üst modele geçmek için satmaya kalktığınızda zarar ediyorsunuz. Daha geçen dahon mu sl11 vardı sahibindende 4000 in altında bir fiyata satıldı ki marinerden kat kat daha iyi bir bisiklet.
Sizin baktığınız bisikletten ben de sıfır almıştım zamanında ilk başta çok beğendim ama 3 ay sonra sattım daha iyisini almak için. 1650 ye alıp 1150 ye satabilmiştim o zaman.

• Beğen
Tepkiler: kafayabak
@kafayabak
peşin alcaksanız 2500 ve altına da bulma ihtimaliniz var. 3000 vermeyin öylece. taksitli alcaksanız da yine 3000 vermeyin. 2700-2800 bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: kafayabak
bence gerek yok 3.000 tl çok btwin rilt 120 ikinci el 700 tl lastikleri zırhlı rubena st rs al fren pabuçlarıda baradine 3 renk dehşwt olur 260 tl masraf et al sana dahon kadar kaliteli bisiklet benim fikrim tabiki

herkese selamlar
Normalde MTB bisiklet kullanıyorum hem bisikletle daha fazla zaman geçirmek hemde spor ve kondisyon için günlük kullanım amaçlı 2. bir bisiklet olarak Katlanır Bisiklet almayı planlıyorum
günde ortalama 3 km mesafe kullanacağım orta seviye iniş çıkışları olan bir güzergah belirledim kendime
buraya kadar herşey tamam geldik en zor kısma hangi marka hangi model ve bütçe kısmına
ilk önce aklımda decathlon Btwinler vardı ama fiyatları yukarı çektiler sıfırı 1000 TL bandından başlıyor vitessiz olanı
Mosso Marine 1300 -1500 bandında internet alışveriş sitelerinde bulunabiliyor
Tern B7 1670 Tl civarında tchibo da var
Dahon Marine D8 var ikinci elde 2200 TL civarında bulunabiliyor.... sıfır da 2500 TL ye bulunabiliyor....
DAhon Vybe D7 var ikinci elde 1700 TL civarında bulunabiliyor.... sıfır da 2100 TL ye bulunabiliyor....
aralarındaki farklar bu fiyat farkına değer mi????
bu fiyat aralığında karar vermek çok zor aslında 1000-2500 TL aralığında baya bir ürün var.... o kadar para verip karşılığında düzgün bir ürün almak istiyor tabiki insan

tek çıkar yol kullanıcı yorumları oluyor ama oda kafa karıştırdı açıkçası

ne yapmalı ne almalı bilemedim bu ürünler hakkında yorumlarınız merak ediyorum önerilere açığım

@Langerhans
2.el flexi121 arayın derim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Yagizz2
Yazmayı unutmuşum birde carraro flexi 121 ler var onlarda “ikinci el 1250 civarı” gerçekten kafam çok karıştı işin içinden çıkamadım

@Langerhans
içine sineni al söylediğin tüm bisikletler ihtiyacını karşılıyacaktır. Sen sadece içine sineni seç ilk bakısta seni etkileyen gözüne güzel gelen hangisi ise onu al

@Yagizz2
hepsini denemek lazım dediğiniz gibi bilgisayar başından seçmek çok zor o yüzden sizlere danışmak daha mantıklı geldi...

Teşekkür ederim yorumun için carraroyu daha da detaylı araştırıcam

@Langerhans
biz sana ne kadar o yada bu desek alıp kullanıcak olan sensin :) ben fleximi almadan önce okuduğum yorumlarla o bisikletin bir bisiklet bile olamıcağını bir çöpten başka bişey olmadığını yazmışlarda gittim bisikletciye aldım 40 dakka inceledim denedim sürdüm sonunda flexi ile en bozuk yola en dik rampaya ve en uzun yola yüklü ağırlıklı gittim geldim bir kere bile sorun yaşamadım. o yüzden yorumlar çok bişey ifade etmez. gidip gör dene acele etme git dahona bin tecrübe et sonra in btwini tecrübe et dedim ya sana hangisi iyi hissetirip hangisi içine siniyorsa onu al. sonuçta hepsi seni bi yere iyi kötü yorarak yada rahat bi şekilde götürücek. sen dene ve içine sineni al :) Yorumlarla model eleme o modeli sen dene şurası sorunlu deniliyorsa orasın incele bi bak örnek ben flexi mi almadan önce katlanma yerleri dandik esniyor kırılıcak gibi yazılar vardı :) HURAFE neler yaptım ben flexiye :koptum: çıtı çıkmadı garibimin. neyse dediğim gibi iyicene incele sonra 2.el mi sıfırmı istiyosun ona karar verirsin

@Langerhans
şuan bende aynı kararsızlığı yaşıyorum, dahon mariner d8 alma arefesindeyim bakalım ne olacak. hafta sonu gidip sahil yolunda bizzat kiralayıp deneme yapacağım kafama yatarsa alacağım artık. istanbul da olsaydınız sizi'de çağırırdım. şimdiden hayırlı olsun, umarım sorunsuz bir seçim olur :)

• Beğen
Tepkiler: Langerhans
@Yagizz2
haklısınız denemek lazım hepsini ve öyle kara vermek lazım ama sonuçta yorumlarda yardımcı olur diye düşünmüştüm... bakalım biraz zaman ayırıp deneyip bakıp karar vericem teşekkür ederim ilginize

@kafayabak
hayırlı olsun şimdiden deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.... İstanbul da olsaydım gelirdim mutlaka

Geri