Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Evet arkadaşlar ufak bir yazım hatası olmuş. Dahon Ciao İ7 aldığım bisiklet tam olarak.
(link)
bu linkte görülen bisikleti aldım. İleride resimlerini çektikçe paylaşırım buradan.
Herkese çok teşekkür ederim.

Scudo
@yasdolu güle güle kullanın göbekten vitesin kullanım rahatlığını yaşayacaksınız :)

• Beğen
Tepkiler: yasdolu
her katlanır bisikletçi bi gün bisikletin* tadına varacaktır...

* düz - sade katlanmayan bildiğin bisiklet

ayrıca pinokyo da katlanıyodu ama sürüş keyfi olarak şu anki katlanırlardan çok farklı olduğunu düşünüyorum, en azından katlansada gidon ciddiyetinden ödün vermezdi, belki az katlanıyo diye bilemicem :)

şaka bi yana, herkesin kendince gördüğü bi optimal yarar vardır, ama ben genede katlanır bisiklet alacak birisine, -ne olur katlanır alma. demek isterim, tek gerekçemde sürüş karakteri.

@Tasogare

Düşüncenize saygı duyuyorum. Bununla beraber kullanım gereksinimleri açısından maalesef konvansiyonel bisikletler tüm ihtiyaçlarımızı karşılayamadığı için bu tip ürünlere yöneliyoruz. Katlanır bisiklet yeni bir heyecan. Arabanızın bagajında sürekli taşıyabileceğiniz, tatillerde beraber yanınızda götürebileceğiniz ve istediğiniz zaman gayet pratik bir şekilde çıkartıp pedallayabileceğinizi bilmek apayrı bir keyif ve de özgürlük.

Geçenlerde yaklaşık 20 km kadar katlanır bisiklete binme fırsatı buldum, resmen aşık oldum, bu kadar eğlenceli olamazdı bisiklete binmek, ayrıca ort. hızını fazlasıyla iyi buldum, kesinlikte yakın zamanda alacağım. :krnz::D

• Beğen
Tepkiler: Narki ve sportacus
arkadaslar farkli kanallardan performans bisikletin satmis oldugu katlanir bisikletler mevcut internet uzerinden almadan arayin cuzzi de olsa indirim yapiyorlar

@yasdolu
Ben arabanın bagajında taşıyorum. Her zaman elimin altında.

• Beğen
Tepkiler: yasdolu
tern link C8 gidon ayarı var mı?
bilen varsa bilgi vermesini rica ederim.

@gojirakun

Özür dilerim. Yanlış okumuşum. Bende d8 modeli var. Gidon ayarı var.

Merhaba fikrimi değiştirdim. tern link d8 almak istiyorum bundan önce dahon vitesse d8 kullandım fakat onu satmak zorunda kaldım. artık tren yolculukları benim için dayanılmaz hale dönüştü bebeklisi yaşlısı telefonda yüksek sesle konuşanına kadar yeter artık dememle tekrar katlanabilir almaya karar verdim. d8 rampadak performans nasıldır? diyelim ki internetten satın aldım ilk montaj ve ince ayar için yetkilisi servise götürsem herhangi bir sorun yaşar mıyım bu adam bizden bisikleti almamış versin kurulum parası öyle kurarız vb.
yer bursa 2 yetkili servis var

Bende dahon 26" aldım 21 vites.
Hem katlanıp bagajıma sığıyor (fluence) hem de yolda normal bisiklet gibi gidiyor, enfes.

hayırlı olsun :D

Ben 20'' ile işe giderken 10-12 (yükselen eğim var hafif), dönerkende 14-16 km/sa ortalama yapabiliyorum. max hızlarımda 26-28 oluyor.

@coolfire
Merhaba arkadasim
Su ilandaki uyar sana bence. Arkadasi tanirim guvenilir bilridir

(link)

@Caner Aydın

Ben mosso marine aldım. İstanbul bike alabilirdim aslında, belki çok kaliteli değildir ama o kısmıyla çok ilgilenmedim. Ben çamurluk ve bagajı olduğu için Mosso aldım. Yeri geliyor lazım oluyor bu ekipmanlar.

@h.erarslan86

Hayırlı olsın.

Baktım ama göremedim incelemenizi. Nasıl acaba, mosso marine 20 mi yoksa d olan mı? Alüminyum, değil mi?

@Caner Aydın

Dostum şimdi Tern ya da dahon görmediğim için bir karşılaştırma yapamayacağım ama bisiklet derli toplu bir bisiklet.

Alloy denilen bir kadrosu var. Vites setleri Shimano ağırlığı da 13 kg. Aslında ağır bir bisiklet sayılır. Gerçi arka bagajı ve çamurlukları var. Çamurluklar plastik. Arkada bagaj üzerinde kedi gözü mevcut. Şöyle kadroya, sele ve gidon borularına, katlama mekanizmalarına bakınca kaliteli hissini veriyor. Resnkleri de özellikle siyah kısımları mat siyah olunca kaliteli göstermiş.

Bisiklet demonte geliyor. Ben internetten aldım, içinden bakım/servis kuponu çıktığı için ümit bisiklet servisinde ücretsiz kurulum ve ilk ayarlarını yaptırdım. Aynı kupona 1 ay sonraki tarihi not edip ikinci ücretsiz bakım için tekrar bana verdi. İkinci bakımı yaptırmadım henüz zamanı gelmedi. Vites ve Frenlerin ayarlanması gerek. Frenler çok gevşek, bazı viteslerde de cır cır ediyor zincir. Bu ayarlar yapıldıktan sonra aslında değerlendirme yapmak gerekir.

Katlama şeklini gerideki sayfalarda görebilirsin. Çok dertop olmuyor ama gerektiği kadar da katlanıyor zaten ufak bir alet.

• Beğen
Tepkiler: Caner Aydın
Bende tern link c8 kullanicisiyim. Ortalamam trafikte gecen zamanida dikkate alarak 20 km altina pek dusmuyor. Hafif yokus asagida 57km leri gordum. uploadfromtaptalk1461485716352.png

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Glownshow Tebrikler ama bence katlanırda 50 lere çıkmak tehlikeli ne kadar kaliteli olursa olsun katlanır bisiklette hareketli parçalar olduğu için aşırı hızda titreşimlerde bir kaza çıkma ihtimali oluşabilir

@hidromek
Yol anayol ve hicbir tumsekvari bir kusur yok yolda hocam. Acikcasi orandan golbasina yogun yagmur ve dolu altindada 50 lerde gidebiliyorum. Acikcasi el arka frende temkinli bir sekilde fazla kasmadan cok rahat gidilebiliyor.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri