Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@~mca~

Keşke seçim sadece maddiyata dayalı olsaydı ;karar vermek çok daha kolay olurdu. Uzun süreli denemelerim sonucunda göbekten vitesli sistemlerin dıştan vitesli sistemler kadar akıcı olmadığı kanaatine vardım. Şehir içi kullanımda toplu taşımaya entegre olmakta çok güzel bir sistem. 30 -40km kısa turlarda da gayet yeterli. Fakat tek bisiklet olarak kullanmak gerekecekse Dahon visc d18 ve şuan kullandığım sram dual drive 3 sistemli bisikletim en beğendiğim modeller.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
@habil ozaman carraro flexi 121 tavsiye ediyorum kullanıcısıyım çokta memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: habil ve Üye Adı
@bsalih

öğüt kal'e alınmazsa bi iki küçük tecrübe yeter. öğütleri dinlemedik bayaa tecrübe kazandık hayatta evelallah.
görselinizdeki bisikletin önünde sanırım lamba var. bu açıdan onu da düşünmüyo değilim. fakat ağır olduğu söylenince ve sepetsiz olunca flexi 106 daha sempatik geliyor. vitesleri çevirmeli mi mandallı mı sizin bisikletin?

@Yagizz2

21v iyi de hoş görüne sığınarak söylüyorum bence en kötü tasarımlı carraro bisikleti. ben almayayım :)

katlanır bisikletlerin hepsinde sele borusunun içinde pompa var mı? videoda görmüştüm ama emin değilim salcano idi sanki.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@habil zevkler ve renkler :) hayrılsı olsun hangısınız alırsanız şimdiden. kask almayı unutmayın hem kendinize hem küçük kardeşimize :)

@Yagizz2 kask aldık ama küçük bi tecrübeden sonra. bn de henüz kask yok. tembellik diz boyu. bisiklet sürüşü için gözlük önerisi (marka/model) olan var mı? gözlük eksik

@habil hocam btwin 14.9 9luk sarı şeffaf siyah gözlüklerini kullanıyorum çok güzel ve yeterli. hava ve zaman şartlarına göre 3 ünden birini takıyorum.eldiven olarak ta sedonna nın eldiveni var memnunum :) tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: habil
@habil sele pompasi sadece dahonlarin bağzı modellerinde var diye biliyorum.

vites ile kaygılarım olmasa bunu alırdım(görsel bakımdan)...
accel-bianchi-folding-vn-00676-ctn.jpg

@Yagizz2

@Yagizz2 selamlar,

Ben de gözlük alacağım ancak bir türlü uygun vakti bulamıyorum. Sanırım senin gibi decathlon'dan alacağım, fiyati uygun. Havanın durumuna göre takıyorum dedin, şunu biraz daha açabilir misin? Ona göre adım atayım ben de.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
3 ünüde aldık hocam siyah camlıyı güneş aşırı parlakken takıyorum hem ışıklar gözümü yormuyor hemde sıcak asfalttan yansıyan yoğun güneş parlaklığını azaltıyor. Sarı olanı gündüz ama güneş bulutların arasında iken takıyorum. Direk bir güneş ışını gelmiyor ama ortalık çok fazla aydınlık iken göze gelen ışkkları etrafı karartmadan kırıyor. Şefaf olan ise akşamları kullanıyorum. Göze etki eden ışık yok anca böcek geçen arabaların kaldırdığı tozlar vs o etkenler iyi absorbe ediyor. Tavsiye ederim ya baya iş görüyor :)

@Altuğ Aktaş

@Üye Adı ...bisikleti alırken mavi rengi 1 hafta bekledim, bayi "istersen retro modeli getireyim" diye teklifte bulunmuştu, ya elinde vardı(diğer mağazada) ya da bağlantısı sağlam(zaten sağlam)...sonuç olarak alma imkanım vardı

son birkaç gündür epey bir yokuş tırmandım.tahmin ettiğim kadar yorulmadım.hiç bisikletten inmedim,elime almadım.sadece rublemi büyütsem işimi görecek anlaşıldı:)

• Beğen
Tepkiler: appendix
@slckats arka aktarıcının özelliklerine göre rubleyi büyütebilirsin yoksa arka aktarıcıyı da değiştirmen lazım ve uzun kollu aktarıcı biraz yere yakın duracağı için sıkıntılı olur.

Neos bacak iş görmez mi acaba. O daha kısa değil mi?

@Altuğ Aktaş hocam önümüz yaz eğer bir tane alma hakkım olsaydı siyahını alırdım güneşli açık hava ihtimali yüksek :) ama 3 ü de var en güzel 3 ünü almak yada aliexpressten bekleyip kit halinde olan gözlük ama bence ne beklemeye gerek var nede dolar bukadar uçukken almaya gerek var :) decathlon can :)

• Beğen
Tepkiler: Altuğ Aktaş
Dahon mariner d8 mango renk bisikletim var temiz satmak istiyorum Dahon mariner d8İlan No: 516890135 (link) ilgilenenler bakabilir

Geri