cnmrtpkc
Only Human
- Tepki
- 345
- İsim
- Can
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Brompton
- Bisiklet türü
- Katlanır
@tatar2613 kalite ön plandaysa tern donanım ön planda ise 108 bir diğer seçeneğiniz carraro troya olabilir
teşekkür ederim hala araştırmalara devam ediyorum. decatlon 100 tl + fiyat artışına gitmiş. benim de carraro 108 olacak gibi. ben carraro 108 in hangi yıl üretildiğini nerden anlayabilirm. 2020 diyorlar bu bisikletn neresinde yazıyorBen de 2 bisiklet arasında kalmıştım, eşime alacaktım, eşim Tern Link D8i daha çok beğendi D8 aldık. Bahsetmiş olduğunuz 2 bisiklette birbirine çok benziyor. Hangisi daha ucuzsa veya rengi hoşunuza gittiyse onu alın.
Tern Link A7'ye de bakmanızı tavsiye ederim. Carraro 108 8 vites olmasından dolayı mantıklı gibi. Almadan bagajınıza koyun test edin. Bende daha kolay sığar diye düşünüyordum katlayınca çok da küçük olmuyorlar.
Kadro üzerinde matara kafesi için delikler varsa 2020 dir. Öncekilerde yoktu.teşekkür ederim hala araştırmalara devam ediyorum. decatlon 100 tl + fiyat artışına gitmiş. benim de carraro 108 olacak gibi. ben carraro 108 in hangi yıl üretildiğini nerden anlayabilirm. 2020 diyorlar bu bisikletn neresinde yazıyor
@AlperYZ Çok teşekkürler hocam bilgiler için,nereden kaça almıştınız acaba
mantıklıKadro üzerinde matara kafesi için delikler varsa 2020 dir. Öncekilerde yoktu.
1400 e mosso alıp aradaki farka bisiklete zırhlı lastik takip, aksesuar alırdım ben. Hatta aldım bile zamanındabugün yiba çarşısına gittim (ankara) mosso marine 7 vites 1400 peşin dediler. carraro 106 1700 tl dedi toplam 3100-3000 civarı. (peşin). başka biryerden de carraro 121 flexi 1900 tl peşin- mosso marine 1400 tl toplamm 3300 fiyat aldım kararsız kaldım almadım
almaya niyetli birkaç arkadaş varsa ankarada beraber gidebiliriz ona göre pazarlık yapıp alabiliriz
merhaba,bugün yiba çarşısına gittim (ankara) mosso marine 7 vites 1400 peşin dediler. carraro 106 1700 tl dedi toplam 3100-3000 civarı. (peşin). başka biryerden de carraro 121 flexi 1900 tl peşin- mosso marine 1400 tl toplamm 3300 fiyat aldım kararsız kaldım almadım
almaya niyetli birkaç arkadaş varsa ankarada beraber gidebiliriz ona göre pazarlık yapıp alabiliriz
katlanırda megarubleye atınca bır arka aktarıcı fotosu alabılır mıyım ?Yokuş çıkmak isteyen mega range dişli takacak. Başka yolu yok. Ama bu dişli ile de gerçekten yokuşlar düzlük gibi oluyor. Katlanır bisikletlerin hepsinde olması gereken dişli bu.
Bu dişli yi takın, yokuş nedir unutursunuz. Mosso ma nasıl da yakışmış, gözümün nuru
226131 dosyayı görüntüle
Yokuş çıkmak isteyen mega range dişli takacak. Başka yolu yok. Ama bu dişli ile de gerçekten yokuşlar düzlük gibi oluyor. Katlanır bisikletlerin hepsinde olması gereken dişli bu.
Bu dişli yi takın, yokuş nedir unutursunuz. Mosso ma nasıl da yakışmış, gözümün nuru
226131 dosyayı görüntüle