Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiye başlığı..

Scudo
Hosbuldum @Üye Adı Bu soho markası zamanlarda çok gözüme çarpıyor.marka bilinirliği şimdilik fazla değil ama sanırım lldukça iddialılar.fiyatları tesadüf değildir diye düşünüyorum?sitesinde "soho farkı"yazan yere baktıgımda ikna etti beni bu düşünceye?

@Onur4242 ben simdiden 8.1 modelini kovalamaya basladım ama herhangi müspet bir sonuç yok. Rengini çok sevdim. Suan ofisteyim fazla vakit ayıramıyorum fakat eve gidince talan edeceğim kesin interneti.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Bana da 9.1 modeli cazip geliyor. Düğer markaların 9.1 ine baktıgımızda bu fiyatın cok üzerindeler. Gövdesine detaylı baktığımda gevşediği zaman sıkımak için alyanlı bir kısım oldugunu gördüm.bu beni mutlu etti şimdiden.Bu arada bi arkadaşım da almış ve çok memnun oldugunu soyledı Sanırım renginden dolayı 9.1 ini alacağım @Üye Adı

Henüz almamış olanlara önemli bir hatırlatma, Aynakoldaki ve rubledeki dişlilerin boyutları, bisikletinizin hızı ve yokuş performansı konularında belirleyici unsurlardır. Dolayısı ile bunlara da dikkat edin. Öndeki dişlinin çapı ne kadar büyükse, ve arkadaki en küçük dişlinin çapı ne kadar küçükse, o kadar hızlı gidersiniz. Arkadaki dişlilerin en büyük olanı ne kadar büyükse ve öndeki dişli ne kadar küçükse, yokuşta o kadar az yorulursunuz.

Merhabalar, decathlon mağazasındaki hoptown 320 yi tavsiyesi eder misiniz ? Veya 800 lira bandında bulabileceğim daha iyi katlanır bisikletler var mıdır ? Teşekkür ederim.

Decathlon da bisikleti kendiniz katlamayi deneyin. Katlayabilirseniz bir de açmayı deneyin. Sağa sola bakıp biri bana yardım etsin bakışları atmadan bir çırpıda yapabiliyorsaniz bunlari binin biraz pedal çevirin. Muhtemelen ilk dediğim olmayacak olursa pedal cevirdiginizde ters giden birşeyler hissedeceksiniz. Şanslı gününüzde misiniz, herşey yolunda mı gitti, yine sabırlı olup aynı işlemleri tern ve dahon da deneyin. Sorunuzun cevabını işte tam o anda bulacaksınız...

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Bu aşağıdaki yazıyı "Tern kullanıcıları" başlığına yazmıştım ancak henüz bisikletini satın almamış olanları da uyarmak adına bu başlığa da kopyalıyorum. Umarım sorun olmaz.

@Trekkie

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Yorumlarınızı esirgemez iseniz sevinirim.

Geotech fold up 26d 2014 model bisiklet almayı düşünüyorum ancak emin olamadım sizce üzerindeki ekipmanlar fiyatına göre iyi mi? hakkını verebilen bir bisikletmidir? (2015deki özel versiyonu ile karıştırmayın lütfen)

Bisikletin özellikleri bu, kullanım amacım şehir dışı turlar, şehir içi dolaşım ve ev içerisinde katlanıp bir kenara kaldırabilmek olacak. Sizce alınır mı? şurası kötü dediğiniz özelliği var mı? direk tur bisikletimi tercih edeyim? (daha önce sportive 224 kullandım uzun süre, yer olmadığı için sattım. Tekrardan bisiklet almak istiyorum ama yine bir tur bisikletimi alsam yoksa böyle bir şeyde işimi görür mü karar veremiyorum)

KADRO:Geotech foldıble tech alloy 26"
MAŞA/AMORTİSÖR:Zoom 386a
FURÇ TAKIMI:Ht-301
ARKA VİTES:Shımano,RD-TX35D,7sp
ÖN VİTES:Shimano,FD-TX50 TOURNEY
VİTES KOLLARI:Shimano
ARKA FREN:Promax V-Brake
ÖN FREN:Zoom db-280 disk fren / 160mm
FREN KOLLARI:Shimano ST-EF51 7 Sp
RUBLE:Shımano mf-tz21, 7sp
ZİNCİR:Kmc z51
AYNAKOL:Cyclone al7, 24/ 34/ 42t
ORTA GÖBEK:Vp-bc73
ARKA GÖBEK:Quando 36H
ÖN GÖBEK:Quando 36H
JANT:Geotech 36H
JANT TELLERİ:Cro-Mly
LASTİK:Kenda k948, 26×1.95"
BOYUN:Zoom,tds-c41-8
GİDON:Zoom,mtb-al-153,580mm
SELE:Velo super sport
SELE BORUSU:Zoom sp-31.6x300mm

7.6kg, carbon fiber, disk fren

(link)

(link)

(link)

Güzel ürüne benziyor. Fiyatı da 385 usd , ne dersiniz?

Türkiyede olsa denemek isterdim.

https://s12.postimg.org/4aopwvj5p/jaunty.jpg

Merhaba

Katlanır bisiklet almak istiyorum. Bütcem 1000-1300 lira civarı. Tipi, rengi pekte önemsediğim şeyler değil. Sadece dayanıklı ve kaliteli, çok kolay yıpranmayacak olması benim için yeterlidir. Sizin bana öneriniz ne olur?

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@unreal_1 2.el değil "0" bir daha veya tern bile alabilirsiniz o bütçeye. Bayileri bir arayın derim. Pazarlıkla bütçenize uygun bir bisiklet alabilirsiniz.

teşekkür ederim ilginiz için. tern link b7 almayı planlıyorum. sizce nasıl olur?

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@unreal_1 hatırlatayım ankara erdoğanlar bisiklette turuncusu var. Şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullan ;)
tern2017b7turuncu.jpg tern2017b7turuncu2.jpg

Geri