Scudo Sports

Katlanır bisiklet öneri Carraro flexi 121 mi yoksa kron fd 500 mü?

macerakolik

Forum Bağımlısı
Tepki
2.598
İsim
Soner
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Sevgili arkadaşlarım eşim için tercih edeceğim belki arasıra ben binecegim 2 katlanır bisiklet arasında kararsız kaldım. Gerçi bütçemize göre 2 si kaldı aynı bütçede başka alternatifler olabilir.

Carraro flexi 121 mi yoksa kron fd 500 mü

Carraro flexi 121 sıfır ve pesin fiyat 720 TL. 21 vites

kron fd 500 çok temiz 2. el 700 TL 7 vites. Kron daha hafif arka fren disc kron markasını biliyorum carraro daha ağır markayı sonra tanıdık nasıl bilmem sizce hangisi acil destek

Scudo
Yok mu yardımcı olacak, ışık tutacak, fikrini paylaşacak arkadaşlar

Taşınır bisiklette disk freni ne yapacaksınız? Boşverin bence. 21 vitesin faydasını kesinlikle görürsünüz. O yüzden bu ikisi arasından oyum Flexi 121'e olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
carreronun katlanır haldeyken aynakolunun yere değdiğni söylemişti formda bir arkadaş. onun dışında 21 vites olması özellikle yokuşlarda bir avantaj olabilir. buna rağmen ben bu söylediğn fiyat aralığındaki bisikletlerin (salcano, masso, kron, bianchi vs) katlanma mekanizmasına güvenememiş 300 lira daha verip tern almıştım. sonuçta bu bisikletlere bu paraları katlanır olduğu için veriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Kronla forumda baya yol yapan bir arkadaş vardı bence kron olabilir bunlardan ama v fren olanı olursa daha iyi...

@Hiko
Benim kullandığım suanda strida katlanır bisiklet disk fren ve çok memnunum eşim strida istemiyorum dedi aslında strida istedim zaten belki bir hevestir diye fazla bütçe ayırmadım şuan istemiyorum demesi isabet oldu.
@msbcr_
Bende 21 vites olsun diyorum ama modeli çok erkeksi pek beğenmedi tekrar bakalım artık. Carraro 720 Tl 300 tl farkla alabilecek tern modeli var mı
@elbruz
sıfır 1000 tl. Ben 2. El baktığımızda model arka disc niye v freni olursa daha iyi dediniz ararsanız memnun olurum

Ben Kron alırdım.

Carraro sanki sadece 21 vites olsun diye yapılmış gibi duruyor. Ağır ve katlandığında ayna kol yere değiyor...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Geri