Scudo Sports

Kategori önerileri

Arkadaşlar burdan mesajım site yetkililerine forumumuzda bisiklet modifiyesi yapabileceğimiz,birbirimize teknik destek vererek yeni parçalar geliştirebileceğimiz(ör:hıx göstergesini ışıklandırma, iki farklı yağdan homojen karışım yapılmış yağ gibi genelde elektronik) performans artışı ile geliştirilmiş ekipmanlar(ör:1kg' lık bir seleyi içnde oynama yaparak 700-800 gr ma düşürme) Anlatak istediğim tamamen modifiye gibi birşey normal parçaları geliştirerek daha iyi verim veren canavar parçaları yapmak.
""""""bu arada mesaj yazacak olanların görüşlerini istiyorum"""""""

• Beğen
Tepkiler: hacı
Scudo
Aslında olabilir sen kendi bisikletini kendin geliştir diyorsun yani .
ee bu çok süper birşey ama tutkuya dönüşürse hastalık yapar

@Saruz26

Hafif bisikletler bölümünü inceleyin ordakilerin hepsi hasta :p :p İdris ACA mesela bütün parçaları modifiyeli herşeyden gıdım gıdım hafifletiyo :)... El beceriside çok önemli bu konuda...

Arkadaşlar benim burdaki amacım tek bir yerde olması, parça parça toplamayalım yahu :D

eğer bisiklete modifiye yapmak istiyorsan yeni bir konuya gerek yok hem herkezin yapabileceğini zannetmiyorum mesela birisi çok iyi bir modifiye yapar ama pahalı olur yapamayanın canı kalır felan eğer modifiye yapcaksan kendi düşüncelerin,hayallerin ve becerilerin doğrultusunda yaparsın başkalerından etkilenerek yaparsan ne anlamı kalırkı

yeni bir önerim var bence sitede bisiklet boyası hakkında ayrı bir konu açılması gerekiyor yani bisikletin en önemli(bisikleti gösteren)konularından birisi olan boya konusu başlı başına bir konu

@H.Okyay

Evet ya giren varmı acaba sabah 4-5 de felan :rolleyes:

Bisiklet Forum alışkanlık yaratır..:p

@SoldieR52

Varmış :eek: :eek:

http://hasimokyay.googlepages.com/gececi.JPG

:04:

bencede diğer spor dallarının olmasına gerek yok büyük bi başarı saglandıgında sportif anlamda onlar zaten güncel haberler kısmında paylaşılıyor..spor özellikle futbolun agırlıklı olması forumu gölgede bırakıcagı gibi kuruluş amacını da saptırır..nitekim o zaman bisikletforumun ismi sporforum.com olması gerekirdi :)

Burası sadece bisiklet odaklı bir sitedir :)

@hayko-cepkin

Peki cok afedersin ama forumdan tek geri donusu, aldigi keyif olan insanlara hangi yuzle "nobet" sistemi getirip gecenin bir vakti bilgisayar basinda dikilmelerini bekleyecegiz?

Lutfen oneri yaparken once bir tartalim, bir dusunelim...

Acilen çalıntı bisikletlerle ilgili alt forum veya başlık açılmasından yanayım.
Bölge-bölge olması çok daha işe yarar diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Forumun şuanki hali gayet iyi.Zaten öneri getirenlerin çoğu genelde kendi ilgi alanları ile ilgili konuları gündeme getirmiş :) Çok fazla konu olmasıda iyi birşey değil bence boşuna kalabalıklık yapar ..Hele birde futbol olursa orda tartışma hiç bitmez :D

Merhabalar...
Spor adlı bi kategori ya da forum açsak ,
Alt forumlarada Eskrim , Basketball , voleyball , futbol , rafting vs. çeşitli spor dallarını koysak daha yararlı olmaz mı
unutmayalım bir sporcu tüm spor dallarını desteklemelidir...
ve en azından diğer sporlarla uğraşan arkadaşlarımız böylece kendi spor dallarını
tanıtabilir..
Teşekkürler ..
Erde Turan

zaten bisiklet her spora girer o yüzden spor konusu kategorisi açılmamış heralde bisiklet her bir spora giriyor yinede

tabiki bisiklet çok güzel her türlü sporu bir arada yapmamızı sağlayan bir spor dalı ancak diğer spor dallarını da öğrenmeliyiz ve bilmeliyiz

Çok iyi düşünmüşsün kardeş ama forumun adı zaten bisiklet forum.Yani belkide söylediğin katagoriler başka bir forumda yer alıyor olabilir.Ama forumda böyle bir başlık olsa bilgilendirme maksatlı fena olmaz.
Bu arada bu mesajı https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=28159 başlığı altında belirtseymişsin daha iyi olurdu en azından konu fazlalığı olmazdı.Zaten son günlerde fazla fazla konu açılıyor.Bu da forumda istenilen bilgiye ulaşılmasını engelliyor.Sakın yanlış anlaşılma olmasın yani senin açtığın konu fazlalık değil ama bu başlıkta açılsa hem diğer üyelirin daha önce yazmış oldukları göndeme gelirdi:)

Yola çıkma hazırlığında olanlar için yararlı bir konu olur diye düşünüyorum..
Bende neler alınır yanımıza hiç bilmiyorum

Bence böyle bir üst konu olmalı..:)

Geri