Scudo Sports

Kastamonu

İstanbul'dan 2007-Corratec x-trail cross aldım. http://img55.imageshack.us/img55/9971/corratecxtrailcrossoj0.jpg
Bi de spd pedal taktım.Ön arka ışık ve arkaya bagaj,bi de çift etkili basınç göstergeli pompa.Artık bi deneme turu atmam lazım.
@melih3576
Tabiki zamanla olur.Zaten grubu sen toplayacaksın.Oluruna bırakıp tekbaşına binersen kimsenin haberi olmaz değil mi? Çalışman lazım Kaskla bineceksin ve bir,iki derken oluşturduğun gruba da kaskı teşvik edeceksin :violent-s Bu sene başında benden başka binen yok derken, şimdi kaskıyla binen 7,bi okadar da potansiyel binici oldu burda.Hepimizin aynı anda toplanması mümkün olmasa da haftasonu ha deyince 3-4 kişi olabiliyoruz.Hepsinde de uzun yol hevesi var.Görüşmek ümidiyle hoşçakal.

Scudo
@tuncer bayık

Ne mutlu size,grubunuzu oluşturmuşsunuz ve donanımlarrınızla tura çıkabiliyorsunuz,en kısa zamanda bende iyi bir bisiklete sahip olup turlara çıkmak istiyorum.Bu arada yeni bisikletin hayırlı uğurlu olsun.Ben genede şehir bisikletinden çok dağ bisikleti almışsındır diye düşünmüştüm,nasıl memnunmusun?Bu aralar siteye çok giremiyorum mesajına ancak cevap yazabildim.

@melih3576

Yeni alü kadro mtb ler nasıl olurdu bilmiyorum.:bilmiom: Bu, yol bisikletinin patika yollara izin veren şekli.Elbette çok bozuk arazide gidemiyorum.Ama yola çıkınca araba gibi düz temiz yolda 45'e çıkabiliyor.Yokuşta en fazla 71 km/h yapmışım. :003: İmkanım olursa hafif yeni nesil bi MTB ile de yol yapacam.Karşılaştırmak için.
@melih3576
Haklısın.Bekliyormusunuz daha misafiri ?

Tuncer Hocam merhabalar,
Bisiklet ile yapmış olduğunuz turları zevkle takip ediyorum.Mavi Bisiklet projesini duymuşsunuzdur.Bisikletçiler 10 Haziran Salı günü Kastamonuda olacaklar ve bende ilgiyle takip ediyorum.Bu tur için bisikletiyle katılan her kişi başına Roche firması Sağlık Müdürlüğüne 50 ytl bağış yapacak.Bende okulumda bunu organize ettim ve o gün öğrencilerile tura katılacağız.Senin bu tur için planın veya haberin varmı?Ufaklık yolda ve beklemekteyiz,sağolasın.Bu işten sonra zaten bisiklet olayına ağırlık vereceğim..

Haberim olmaz mı.Resmi yazı gençlik spora 1 ay önce geldiğinde haberim oldu ;) .Bakalım bisiklete duyarsız Karabük halkı bu olayı nasıl karşılayacak merak ediyorum :unsure: İnşallah katılım fazla olur :dua: .Burda camide cuma hutbesinde bile ilan ettirdik.Daha ne yapalım. :bilmiom: Yerel tv çevre günüyle ilgili haberi yarım saat iki üç gün yaparken, bisikleti Vali yrd nın kısa bi açıklamasıyla bi dakkada geçiverdi.Adamlar kanserle mücadele için havadan para verelim diyorlar,bunlar da "sen kimsin yaa,nerden çıktın, Hadi hatırın kırılmasın" şeklinde haberi geçiştiriyorlar. :000002158
Acaba diğer illerde durum nasıl ? Basın ve halk nasıl bir tepki gösteriyor bu organizasyona bu illerdeki arkadaşlara soruyorum. Lütfen yorumlarınızı yazın.

Bugün grup Kastamonuya geldi ve oldukça yoğun bir ilgi vardı,yapılan törende şu ana kadar ki en yoğun bisikletli grubu olduğunu söylediler.Bu arada bende yaklaşık 15 km ilerde beklemeye başladım grubu,bu esnada benzinliğe girdim ve yanıma aldığım 1,5 aylık Nikon marka foto makinasınıda gidon boğazına astım.Ancak bisikletimin düşmesiyle makine kutusunda olmasına rağmen ekranı kırıldı ve kasası yamuldu.Yani mavi bisiklet turu benim için Kara Tur oldu maalesef.Tüm keyfim kaçtı ve yazmak istedim,hayatta herşey her zaman gerçekleşmiyor maalesef...

Slm Melih.En son durumun nedir? Sesin,pardon harf'in çıkmıyor. :confused:

Kastamonu'ya can feda canım memleketim ne güzeldir yazları yemyeşil doğası tertemiz havası ve de birbirinden güzel yemekleri daha ne demeli bende Ankara'da yaşayan bir Kastamonu'luyum keşke orada olup beraber bisiklete binebilsek ama yinede gönüller bir olsun değerli hemşerim tüm Kastamonu'lu hemşerilerime sevgiler saygılar.

• Beğen
Tepkiler: melih3576
@melih3576

Sana yazdığımın hafta sonu Mogodaya gittik.Ayrı konu açıcam .Okursun.Döndükten sonra salı günü de Yalovaya yıllık iznimi geçirmek üzere geldim.ordan yazıyorum.Rahat zamanda yine yazarım Senden ne haber?

Evet bu aralar bisiklete ulaşım aracı olarak binebiliyorum.Kastamonuda yoktum 10 gün kadar ama bundan sonra antreman zamanı.Burada arkadaşım kendisine Scott Aspect aldı ve oldukça memnun,beraber 40 km lik günü birlik turlara çıkıyoruz yani herşey yolunda,bu sene sezon bitmeden yeni turlar yapmayı düşünüyormusun?

• Beğen
Tepkiler: Tuncer Bayık
Melih hocama teşekkür ediyoruz.Hemi de çok çok. Karabük-Kastamonu turumuzda bizi çok iyi karşıladı. Gidişimiz çok zor olmuştu ama dönüşümüz muhteşem oldu. Çünkü o dik rampalar dönüşte bizim 75 km/h 'i geçmemize sebep oldu. Ayrı bir konuyla inşallah yazarım.Çok teşekkürler Melih hocam. :winkenlux

Sizlerle tanışmak çok mutluluk vericiydi,kısa oldu ama genede iyiydi.En kısa zamanda yapmış olduğunuz geziyi fotoğraflarla anlatmanızı bekliyorum..

slm millet memleketim kastamonuda bisikletle ilgilenen oldugunu görmek sevindirici aracın kızılsaray köyünde anne babam oturuyor 5 agustosta geldim 10 na kadar bisikletimide getirdim köy mükemmeldi köyden aylılmak istemedim ama iş güç fırsat buldukça hemen kaçıyorum köye bisikletimide getiriyorum araçtan köye bisikletle çıkıyorum inşallah bi daha geldigimde kastamonuya gelecem saygılar doslar

kastamonu hoş geldiniz. iyi bilirim kastamonu yu sağında kalesi solunda kulesi ortasındaa neyse şimdi ıslah edilmiş duyduğuma göre bide kambur köprü vardı. nene hatun heykeli. orda zamanın da bisiklet binen arkadaşlarım vardı hatta milli takıma bisikletçi yetiştiren hocalar yaşar kabuk adında bi abimiz milli takımda koşmuştu. beraber yarıştığımız orhan özdemir, nasrullah camii nin orda barış kunduranın sahibi barış ve diğer arkadaşlar sizleri unutmadım selamlar kastamonu ya bi gün geleceğim ama bisikletle:rolleyes:

arkadaşlar kastamonuda tura çıkmak isteyen arkadaşlar buraya yazabilirler . ortak bir güzergah belirlenip harika bi tur düzenleyebiliriz .

slm millet şimdi kastamonunun araç ilçesini kzılsaray köyüne taşındım orda oturuyorum bizim buralarda tur olursa haberim olsun

Geri