Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.517
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Inanin utanmak pek ise yaramiyor, asagidaki fotograflara bakarsaniz anlarsiniz. Size , doktor, piskolok, "kim neder" yada utanmaniz kesinlikle yardimci olamayacak. Siz sadece kendinize yardimci olabilirsiniz, Utanilacak is yaparsaniz untanin aksi taktirde elin kask icin ne dsündügü yada size nasil baktigi icin utanmayin, cünkü kask takmak utanilacak bir sey degil. Öyle bakanlar sizi kasksiz bir kaza sonucu hatirlamaz bile.Herkese merhabalar, ne yazık ki bende kask, eldiven ve gözlük gibi ekipmanlar kullanmaktan utanıyorum. Eldiven ve gözlüğü bir şekilde aştım gibi ama kask takmak bana çok zor geliyor. Psikolojik bir rahatsızlığım vardı, uzun yıllar tedavi gördüm ama bazı etkileri halen devam etmektedir. Çok var aslında ama şimdilik bu hususu aşmak istiyorum öncelikle. Kendimi nasıl ikna edebilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz? Evet tuhaf gelebilir ama durum böyle ne yazık ki. Benimle benzer şeyler yaşayan ve bunu aşanlar ya da gerçekten yardımcı olabilecekler var mı?
Bakin bu fotograflar kasksiz kazalarin sonuclari. Simdi bunlara kaksk takmis diye alay edener yardimci olsun bakalim olabiliryorlarmi? Belki size kask takmada yardimci olur, bu fotograflardan sonra da utanirsaniz kendiniz bilirsiniz.