Scudo Sports

Kasksız başın belasını Semih çeker!.. :(

Scudo
Öncelikle çok geçmiş olsun .Semih lastiğim kaydı demişsin acaba kullandığın lastik toprak yol için kullanılan dişli bir lastikse kayması çok doğal çünkü asfalta gelmez o lastikler, heleki virajlarda tam bir tehlikedir kalın ,yüksek ve sert dişler yolu kavramadığı için çok az bir tutuş sağlar tabiri caizse seni üstünden atmak için elinden geleni yapar, sana tavsiyem mtb ni sürekli asfaltta kullanıyorsan hemen bir slick lastik edinmen eğer virajda su yoksa kolay kolay kaymazlar asfalta tutunumları çok daha iyidir, hem hafif hem daha hızlı hemde asfalt yolda daha güvenli sürüşler sağlarsın tam slick yerine schwalbe maraton tarzı lastikleri tavsiye ederim .

@Bülent ÖZER

Çok teşekkür ederım gerçekten en kısa zamanda değiştirmeye çalışıcam eksik olmayın ... İyi forumlar

@Semih ÇELİK
kaç hava basmıştın lastiklere bu konuda ben ayar tutturamadımda

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
@Emre Özhan

ben bısıkletımı yenı aldım daha bısıkletcım topladı oylece aldım kullandım o konuda bır bılgım yok kusura bakma :)
Ama uzarınde yazması lazım lastıklerın yınede sız işi bilen bırıne danısın derım

valla çok geçmiş olsun bende geçen pazar kaza geçirdim foruma koymaya utandım resimleri:D kafada ve çende dikiş var surat ta omuzda kalçada ellerde sıyrıklar var olayın ilginç yanı kask almaya gidiyorduk arkadaşla..:D

@cedrick41

aynen öyle gören gazi diyor... şakaya gelmiyor ne kadar dikkat etsenizde siz bir yere vurup çarpmasanızda gelip başkası kazaya sebebiyet verebiliyor önlemi almadan kesinlikle çıkmamak lazım hele şu yaz aylarında trafik yoğun dahada dikkat etmek gerekiyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de sol elimde iyileşmekte olan bir kırıkla yazıyorum. MR'a girerkenki resimlerden birincisinde, renginden ve üzerindeki imzalardan yaklaşık 3 haftalık gibi gözüken bir alçı görüyorum sol kolda. Yanılıyor muyum acaba?

@m6rk

evet yanılmıyosunuz :) boylede yaramazım bısıklet olunca işledıgım sucların oranı arttı bıraz :) zaten bu kolla kullanmam hata ya neyse yınede ALLAH korudu

• Beğen
Tepkiler: sports-man
cook cok gecmiş olsun bende dustum ama allahtan kask vardı tamografiye gerek yoktu ultrason ve bi film le bide 15 dikişle yırttık aman arkadaslar kask sız ve eldivensiz lütfen bisiklete binmeyin...

Geri