benim kaskım, çaTlak, 15- 20 tl lik birşey ama nasıl düştüğümü anlatsam, şaşırır kalırsınız.
oto yolda bisikletle takla attımi sağ şeritten- sol şeride düştüm.
iki taraftaki trafik durdu benim düşüşümle... çok heycanlı bir kazaydı, sanki banki jumping yaptım...
sonra. bacağım hariç hiçbir şeyim yok. geçen iki arkadaş konuşuyordu, 4 kişilik ortam sadece biri takmıyor, kas muhabbeti var aralarında , dedim ki ona internette kafası patlamış bir çocuğun resmi var ona bak, kafa kırılmaz, patlar dedim. çocuk çok bozuldu...

ve yemin ederim ben o resimden sonra kask takmaya başladım...
daha doğrusu... kask almayı düşünmeye başlamıştım, 1 hafta sonra biriside bana kas hediye etti... kasksız olmaz. kimi görsem kask tak diyorum o kazadan sonra...
belgraddan dönüş yolunda, maslak tan geçerken, levente dönüş var sakın ordan gitmeyin... ben kazayı orda yaptım, ordan bir daha geçsem gine kaza yaparım... yol çok salakça. saçma sapan bir yol...
yokuş aşşağı iniyorsunuz, sonra birden ana yolla birleşiyor hemde tersten (bakınca nasıl tersten olduğunu anlarsınız ), ben bir anda sol şeritte buldum kendimi içimde arkada ki araba şimdi ezecek beni diye geçerken, sol şeritteki korkuluğa yapıştım bir anda, sol bacağımdan bir anda çok felaket bir şekilde acı hissettim, tüm gücümle firenlere asıldım, çünkü bacağım, acıyordu, sonra bisiklet beni üstünden attı, kafam, korkuluğa çarptı yolun diğer tarafına düştüm... arabalar fren yaptı....
sonra kalktım yerden... korkuyla ezilmekten korkuyordum çünkü...
bisiklete birşey oldumu diye düşündüm. eve yürüyerek gidecek halim yoktu çünkü...
birde unutmadan açık yaraya pamuk konmaz, o yara iltihap oldu sonrada...

canım çok acıdı. o yol nedeniyle.