Scudo Sports

Kaskın Önemi

Çok geçmiş olsun. Daha beterini hiç bir bisikletçi yaşamasin.
Yeni konu açmayayim diye buraya yazıyorum. ben bu pazartesi bir suriyeli kardeşimizin hışmına uğradım. Kağıt toplamak için motorun arkasına kafes yapmış römork sistemli. 3 arkadaş emniyet şeridinden ilerliyoruz. Arkadaki iki kişiyi geçip hızla önüme kırınca römork takıp attı beni. Ama gidonu bırakmayip dirseklerimi biraz içeri büktüğümden sadece sol bacağim ve omzumda sıyrıklar oldu. Tabi ilk düşüş esnasında kafayı da asfalta çarptım ama Allahtan ki kasksız markete gitmem :)
Kazayi canlı izleyen arkamdaki "KASKSIZ"ın ertesi gün ilk işi kask almak oldu...
Akıllı adam vesselam. Başkalarının durumundan ders çkardı. :)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Scudo
Sağolun arkadaşlar

Kask hayatımı kurtardı vucut sıyrıkları saymazsak.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160324/94516fa1e5113818ddc6d91592a8875b.jpg
LÜTFEN KASK TAKMAMAYI HAFİFE ALMAYIN ARKADAŞLAR

• Beğen
Tepkiler: berktx ve bsklt07
@veli kahraman Büyük geçmiş olsun, inşallah kısa sürede toparlanıp ayağa kalkarsınız. Hırpalanmışsınız, sanırım ağır bir tehlike atlatmışsınız.

@veli kahraman Hocam çok geçmiş olsun, yeni bir fotoğraf mı bu, kazayı yeni mi yaptınız yani? Aman dikkat ediniz gözünüzü seveyim, üst üste kötü haberler alıyoruz. Bir an önce sağlığınıza ve bisikletinize kavuşursunuz umarım :(:(

Kask gerçekten çok önemli ve hala kullanımı azınlıkta malesef.
Bir çoğuna göre sadece aksesuar iken bazılarına göre ise boşa masraf.
Ve evet kask hayat kurtarır, hatta alışınca çokta güzel durur ve bizim parçamız olur.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07 ve n500
@the_dr benim arkadaş lazer marka kask aldı bayağı da memnun kaskından

(link)

ben kasksız dolaşmıyorum elimden gelse yataga gitcem o derece yanı

@veli kahraman Sevgili dostum çok geçmiş olsun. Bir bisiklet sever olarak fotoğraf inizi görünce içiniz acidi.
Ancak bunu koyup bizimle paylaşmanız o kadar önemli ki kaskı önemsemeyen herkesin fikri bu fotoğraf sayesinde değişecek
Eşime gösterdim inanın "bundan sonra bakacağını ve önemini anladığını' söyledi.
Acil şifalar diliyor aramıza tekrar donmenizi bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: mirim04
Kasksiz tabiki olmaz
Ama örnek olarak paylaştığınız resimler içimi tuhaf ediyor
Soyle yaralı verelim insanların resimlerini paylasmayin
Takan takar takmayanda kendibilir

Kask mühim konu can güvenliği açısından.

Çok geçmiş olsun

Üslubumdan ötürü yargılamayın ama kask takmayan bisikletli aptaldır, düştüğünde neler olacağından değil haberdar; bir fikri bile yoktur. Başka bir açıklaması yok

bisikletimi aldığım günden beri kasksız dışarı çıkmam. 5 dk lık mesafe bile olsa.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Ya kas kafalıyız
Ya kaz
Ya Kask

Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Başıma ne geldiyse yayalardan geldi. 2013 yazında finallerden 1gün önce birden önüme atlayan biri yüzünden kaza yaptım, sonuç sol kol boydan boya çatlak sağda üç kemikte zedelenme. 2 aya ancak toparlandım. İyileşince ilk işim kask almak oldu.
Bu vesileyle kazasız belasız pedallamak nasip olur inşallah

Bisikletçiker neden kask takar?

Yanıt:Düşünce kafa kırılmasın, kask kırılsın diye.

• Beğen
Tepkiler: palabeyi
Geri