Scudo Sports

Kaskın Önemi

Tepki
51
İsim
Emin Ö.
Bisiklet
Cannondale
Evet arkadaşlar saat 14.40 50 gibi Beşiktaşta yüksek tempo bisiklet biniyordumki bir araba beni taciz edip duruyordu ki en sonunda arkamdan çarptı tam sinanpaşa caminin önünde arkamdan 30-35km/h çarptı ve ortalık kan revan :) Kendimi tutamayıp sürücüyü biraz hırpaladım kask olmasa çok kötü bir durumdada olabilirdim Allah Korudu evet genç kardeşlerim lütfen kask sız bisiklet binmeyin şiddetle uyarıyorum

Scudo
çok geçmiş olsun.
henüz kask alamadım. araştırmaktayım bu durumumdan dolayı bisiklete binmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: karacelebig
çok geçmiş olsun nasıl insanlarımız var yahu arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: BikeEditör
Geçmiş olsun

Bisikletim şuanda kaskla neredeyse aynı fiyatta. Sanırım tavsiyenize kesinlikle uyuyorum :)

(Kask: prowell f44r)

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
sağolun arkadaşlar ülkemizde böyle afedersinizde öküz çok

@BikeEditör Çok çok geçmiş olsun, gerçekten insanı çileden çıkartabiliyorlar fakat durup biraz düşününce şoförü hırpalamak ne kadar çok istesek de doğru bir davranış değil, işin eğlenceli kısmını yapsanız bence çok daha güzel olur. (Görgü tanığı + video + fotoğrafla, olay yerine polisi de çağırarak .... dediğimi anladınız sürünür durur, haksız bulunsanız kamu davası başına patlar, elbet bulur yaptığının ya bu tarafta yada öbür tarafta)

• Beğen
Tepkiler: BikeEditör
Geçmiş olsun demekten başka yapabileceğim birşey varsa hazırım. Doktor tanıdık vb.var İstanbul'da mesela.Bu arada kaskınız nedir ?

@BikeEditör kardeşim çok geçmiş olsun . Geçtiğimiz yaz bende bir kaza geçirdim sizin kadar şansli değildim ne yazık ki 15 gün pipetle beslendim ve o günden beri bisiklete binemiyorum . Umarım hiç bir bisikletli kardeşimiz senin gibi benim gibi kazaya mazur kalmaz . Tekrar geçmiş olsun

Geri