lealtad
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.404
- İsim
- Hüseyin
- Bisiklet
- Diğer
Bu gece Fındıklı'dan Bakırköy'e dön erken. Samatyada sonra bi belediye otobüsü sıkıştırması sonucu bi hışımla sağdan kaçtım. Şuan da transit yolu Bakırköy yönüne kullanıma vermişler. Orada sola hafif bi kıvrım var. Sola döndüm. O sıra belediye otobüsü geldi sıkıştırdı. Sonra sağa geçip normal yola indim. Tam olarak Zeytinburnu sapağı var orada zaten. Otobüsten kaçayım derken sağa gittim ama Bakırköy'e döneceğim için ani olarak sola kırdım. O an yerlerin ıslak olduğunu son anda gördüm ve daha kötüsü olmaması için fren basmadım. Ortalama 39-40 km ile ıslak zeminde sağa yattım. O an biraz da kendime kızıp söylenerek ayağa kalktım. Bisikleti yokladım frenlerin yamulması dışında hasar yoktu. Suluğum düşmüştü onu kaldırdım. O sıra 3-4 dakika arkamda bikaç bisikletçi vardı onlar geldi. O an bilincim yerindeydi konuştuk yardım ettiler iyiyim dedim devam ettim ama 5-6 dakika sonra unuttum o anları. Muhtemelen olayın şokundan.
Sonuç olarak yüksek hızda ıslak zeminde biraz da kendi hatam ile kaydım ve sağ kol, sağ baldır ve kafaya darbe aldım. O anları neden unuttuğumu eve gelip kaska bakınca anladım. Lütfen arkadaşlar kasksız dışarı çıkmayalım. Her ne sebeple olursa olsun kaza bu ve gerek bizim gerekse karşıdakinin sebebiyetiyle oluyor. Lütfen kask kullanalım. Ayrıca o arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum bi kez daha görsem tanımam onları o anları unuttum şuan da..
Sonuç olarak yüksek hızda ıslak zeminde biraz da kendi hatam ile kaydım ve sağ kol, sağ baldır ve kafaya darbe aldım. O anları neden unuttuğumu eve gelip kaska bakınca anladım. Lütfen arkadaşlar kasksız dışarı çıkmayalım. Her ne sebeple olursa olsun kaza bu ve gerek bizim gerekse karşıdakinin sebebiyetiyle oluyor. Lütfen kask kullanalım. Ayrıca o arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum bi kez daha görsem tanımam onları o anları unuttum şuan da..