Scudo Sports

Kaskın kurtardığı bir kaza

lealtad

Forum Bağımlısı
Tepki
1.404
İsim
Hüseyin
Bisiklet
Diğer
Bu gece Fındıklı'dan Bakırköy'e dön erken. Samatyada sonra bi belediye otobüsü sıkıştırması sonucu bi hışımla sağdan kaçtım. Şuan da transit yolu Bakırköy yönüne kullanıma vermişler. Orada sola hafif bi kıvrım var. Sola döndüm. O sıra belediye otobüsü geldi sıkıştırdı. Sonra sağa geçip normal yola indim. Tam olarak Zeytinburnu sapağı var orada zaten. Otobüsten kaçayım derken sağa gittim ama Bakırköy'e döneceğim için ani olarak sola kırdım. O an yerlerin ıslak olduğunu son anda gördüm ve daha kötüsü olmaması için fren basmadım. Ortalama 39-40 km ile ıslak zeminde sağa yattım. O an biraz da kendime kızıp söylenerek ayağa kalktım. Bisikleti yokladım frenlerin yamulması dışında hasar yoktu. Suluğum düşmüştü onu kaldırdım. O sıra 3-4 dakika arkamda bikaç bisikletçi vardı onlar geldi. O an bilincim yerindeydi konuştuk yardım ettiler iyiyim dedim devam ettim ama 5-6 dakika sonra unuttum o anları. Muhtemelen olayın şokundan.

Sonuç olarak yüksek hızda ıslak zeminde biraz da kendi hatam ile kaydım ve sağ kol, sağ baldır ve kafaya darbe aldım. O anları neden unuttuğumu eve gelip kaska bakınca anladım. Lütfen arkadaşlar kasksız dışarı çıkmayalım. Her ne sebeple olursa olsun kaza bu ve gerek bizim gerekse karşıdakinin sebebiyetiyle oluyor. Lütfen kask kullanalım. Ayrıca o arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum bi kez daha görsem tanımam onları o anları unuttum şuan da..
IMG_20150714_012020.jpg

IMG_20150714_001454.jpg

IMG_20150714_001954.jpg

Scudo
Az önce facede de gördüm , çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

• Beğen
Tepkiler: lealtad
  • Beğen
Geçmiş olsun. Her ihtimale karşı fazla vakit kaybetmeden bir doktora görünün bence. Ne olur ne olmaz...

Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...

• Beğen
Kafa ciddi darbeden kask sayesinde kurtulmuş. İnşallah bir daha kaza hiç olmaz. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Kaskın önemini bir daha görmüş olduk. Umarım böyle bir kaza daha yaşamazsınız.

• Beğen
Gecmis olsun INSALLAH kafaniza aldiginiz hafif darbenin disinda baska bi problem yoktur
Ufak bi edit :istanbul agresif surmeyi affetmez keske aniden donmeseydiniz
Ayrica orucluysaniz bisikletten uzak durun lutfen. ani bi goz kararmasi, tansiyonun dusmesi ciddi problemlere yol acabilir

SOSYAL MESAJ:kask takin hayatta kalin

ALLAH BUTUN INSANLIGI KAZALARDAN KORUSUN

• Beğen
Allah daha kötüsünü yaşatmasın. Ben de kask sayesinde hayatta kalanlardanım :(

• Beğen
Çok geçmiş olsun, allah hepimizi kazalardan korusun.
Hocam buda sana ders olsun o tür işlek yerlerde 39-40 yapma bir daha ;)

• Beğen
Çok çok geçmiş olsun. Az önce kask almaktan vazgeçmiştim ama başınıza geleni görünce hemen siparişi verdim.. :(

@pohuman kesinlikle hafife alınmaması gereken bi konu

Geri