Abilerim Ucuz Yollu Öğrenci Bütçesine Göre Alınabilecek km saati vede kask önerirmisiniz ? anayol a filan çıkmam için kask gerekli polisler gördükleri yerde ceza yazıyorlar yoksa
Arkadaşım kaskta PROWELL ve GEOTECH markalarına bakabilirsin en uygun fiyatlı olanlar onlar ikinci el 50tl sıfır alırsan 75-100 arası degişir..
Kilometre saati için ise "assize" markası en uygunu forumda ikinci el 10 tl ye bile satan arkadaşlar var sıfır almak istersen oda 20-50 arası degişir
Ben assize 880 modelini sirkeciden 20 tl ye almıştım gayet memnun kaldım en sonunda bi arkadaşa hediye ettim..
Bisiklette en az 30 metre menzili ışıklandırma için ön far ve sesli uyarı için zil ya da korna bulundurmak yasal zorunluluk. Şehir içi 30 şehirler arası 45 km hız sınırı var. Kask şimdilik yasal zorunlu değil.(kullanmak için olmasını beklemekte gerekmiyor. )
Genede herkesin bizzat yönetmeliğe bakmasında yarar var ben hızlı göz attım hata olmasın ! kazasız belasız yolculuklar
Ben 40 TL'ye dandik bir kask almıştım. Sonra ne kadar yanlış yaptığımı anlayıp Erdoğanlar'dan indirimli Giro Indicator aldım. Taksite 110 TL'ye.
En hayati malzeme kasktır. Ister ikinci el, ister sıfır alın ama iyi bir kask alın.