Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Yol Bisikleti Kaskı - Siyah / Sarı - Aerofit 900

Bu kaskı alacağım, sizce nasıl?
Siyah için güneşi daha çok çekip rahatsız eder mi diye düşündüm ama yeşili çok tatlı olduğundan bunu önemsemezdim,diğer markaları bilmiyorum fakat roadr 500 e göre daha hafif olması daha iyi.

Scudo
Siyah için güneşi daha çok çekip rahatsız eder mi diye düşündüm ama yeşili çok tatlı olduğundan bunu önemsemezdim,diğer markaları bilmiyorum fakat roadr 500 e göre daha hafif olması daha iyi.

Lazer kask modeli nasıl hocam?

Yol Bisikleti Kaskı - Siyah / Sarı - Aerofit 900

Bu kaskı alacağım, sizce nasıl?
Eski Van Rysel roadr 900 modelinin yeni isim almış hali sanırım. Görüntüleri arasında bir fark görmedim ama belki çok ufak farklar vardır veya malzeme iyileştirilmesi vs yapılmıştır geri dönüşlere göre. Roadr 900 modelini 2 yıl kadardır kullanıyorum. Havalandırması gerçekten iyi ve hafif. Kafa yapısına göre komfor değiştiği için yorum biraz bireysel olacak ama benim açımdan komforu da iyi. Zaten genel olarak insanların yorumları da oldukça iyiydi.

• Muhteşem
Tepkiler: TeAk
Eskisindeki kilit mekanizması daha kaliteli olmakla birlikte kask için materyallerde polikarbonat kullanımış, yenisinde malzeme daha sert ve rahatsız edici.
Görüntü-renk olarak farklı gibiler ama kalıp aynı.
Bana nasıl olduysa eski kilit ve iç mekanizmalı ancak yeni renk bir kask denk geldi. Gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Hocam 59/pi= 18.78 cm çap 58/pi= 18.46 cm çap yapiyor. Yani L beden alırsanız son sınırı 59 cm olduğu için kafanıza 3mm kalınlığında bir katman daha giyebilirsiniz. Bandana giyecekseniz 3mm kalınlık yapamayacağı için L beden rahatlıkla olur diye düşünüyorum. XL çok büyük olabilir bence. Benim ölçüm 57.5 ayarını ortasına kadar sıkıyorum L bedende. Hatta ben bandana giyip deneyeyim sizin için. Birazdan editlerim mesajı.
Edit: Bende tam oldu 1-2 tık ta sıktım ayarını. Modelin de etkisiyle kask biraz yukarıda kalıyor. Deneme imkanınız varsa deneyin bence ama sizin tarzınıza XL daha uygun olabilir gibi geliyor.
Tam kafa ölçünüze yakın olan ölçüleri tercih edin arkadaşlar, atıyorum kafa ölçünüz 57 mi 55-60 ölçülerini tercih edin 55-65 olmasın veya 45-60 olmasın Aralık ne kadar artarsa kask kafaya o kadar uyumsuz oluyor ya küçük kalıyor veya büyük kalıyor kafada oynuyor istediğiniz kadar sıkmanıza rağmen ve kafada çok büyük durabiliyor bu da kaskın yakışmamasına sebep oluyor, normal aralıkta ölçünüze uyan tık diye kafanıza oturuyor iki sıkma hareketi ile yola devam ediyorsunuz, internetten de ölçünüze uygun bir kaç kask sipariş edebilir beğendiğinizi satın alabilir diğerlerini iade edebilirsiniz hatta aynı satıcıdan almanız satıcı açısından da tek kargo gönderimi olacağı için hem satıcı için maliyet hem de ondan satın alma işlemi gerçekleştirteceğiniz için sorun olmayacaktır.

Benim kafa ölçüm 59 cm. İnternette ölçüm şekillerine göre baktım . Bu ürünü aldım
Lazer compact.

İyi mi yaptım kötü mü yaptım olur mu olmaz öı bilmiyorum . 1 aydır bakınıyordum .
Giant(300 lira ) - Decathlon(400 lira ) ve bu lazer arasında kaldım En sonunda kırmızı diye bunu aldım . Yarından sonra gelir herhalde

Dosyalar

• 05FAEBF2-E792-4CCC-A9B9-45C091C69427.jpeg
    05FAEBF2-E792-4CCC-A9B9-45C091C69427.jpeg
    49,4 KB · Okunma: 53
Benim kafa ölçüm 59 cm. İnternette ölçüm şekillerine göre baktım . Bu ürünü aldım
Lazer compact.

İyi mi yaptım kötü mü yaptım olur mu olmaz öı bilmiyorum . 1 aydır bakınıyordum .
Giant(300 lira ) - Decathlon(400 lira ) ve bu lazer arasında kaldım En sonunda kırmızı diye bunu aldım . Yarından sonra gelir herhalde
3 senedir kullandığım kask. Memnun kalmıştım.
Vizörsüz bi kask bakınıyorum ama biraz daha sonrası için 🙂 vizör aero duruşumu bozuyor

3 senedir kullandığım kask. Memnun kalmıştım.
Vizörsüz bi kask bakınıyorum ama biraz daha sonrası için 🙂 vizör aero duruşumu bozuyor
Bende memnunum gerçi sadece dün giydim . Ama rengi ve modeli Yapısı çok hoşuma gitti. Kafamda da iyi durdu. Bol değil sıkı değil. Ama bere takınca 1-2 parmak üstte kaldı .
rüzgardan etkileniyorum
havuzda giymek için aldığım bone vardı eski. Onu taktım iyi oldu Rüzgardan etkilenmemek için birşey alıp altına giymem lazım .

güzel kask. Katlanır bisiklet kullanıyorumo yüzden daha pahalı bir kask almak istemedim ilk kask olarak

Bell Tracker R ;)

Ben de geçenlerde niyetlenmiştim ancak üretim yılını sorduğumda 2017 olduğunu öğrendim. Dolayısıyla vazgeçtim. Scott Supra Mtb modelini tercih ettim.

gocuman kafaların, bomba mantarını andıran kasklarla imtihanını, nihayet kask protone ve rudy project strym ile yenmek mümkün.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Ayakkabı siparişimden sonra(teşekkürler @trainspotting35 abi) bu yıl ki son bisiklet harcamamı da az evvel yaptım. Merlinden met strale aldım 58 euroya. (ship hariç maalesef) gelince foto eklerim hiç olmadı arayan biri olursa bulur bu mesajımı 🙂

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Şu iki kask arasında gidip geliyorum, sizce hangisini almalıyım?
(link)

(link)

Şu iki kask arasında gidip geliyorum, sizce hangisini almalıyım?
(link)

(link)
İlk kaskım Zozo'ydu, baya sağlam bir kaza yaptım, beni korudu ama ondan sonra Lazer Tonic aldım. Lazer'i eline alınca, malzemesinin daha kaliteli hissettirdiği kesin.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
İlk kaskım Zozo'ydu, baya sağlam bir kaza yaptım, beni korudu ama ondan sonra Lazer Tonic aldım. Lazer'i eline alınca, malzemesinin daha kaliteli hissettirdiği kesin.
Teşekkür ederim cevabınız için, Lazer compact kaskını 375 TL ye bizim burada ki bir bisikletçide buldum, sizce arada ki farka değer mi?

Teşekkür ederim cevabınız için, Lazer compact kaskını 375 TL ye bizim burada ki bir bisikletçide buldum, sizce arada ki farka değer mi?
Lazer ile Zozo kesinlikle değer.

Geri