Eroseros
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.255
- İsim
- Eray Yumuşaker
- Bisiklet
- Sedona
Kesinlikle katılıyorum.Arkadaşlar; En kötü kask, kasksız sürmekten daha iyidir. Kafanızın asfalt ile ilk defa neyin "MERHABA" diyeceğine dikkat edin!
L beden sipariş vermiştim, bugün geldi kask, denediğimde sanki yanları hafif sıkıyor gibi geldi ama çene altı kuşağını takıp arka taraftaki sıkıştırma düğmesini sıkınca fena değil gibi. Bilmiyorum ki geri mi göndersem acaba?Kl
Kaskın mat kaplaması çok nazik. En ufak temasta kalkıyor.

Bisikleti gözünün önünden ayırmıyorsun galiba 🙂
Hahaha. Ofiste duruyor işe gelince. Beraber çalışıyoruzBisikleti gözünün önünden ayırmıyorsun galiba 🙂
Hocam bir yıl sonra bugün hb yurt dışı ile siparişi verdim(link)
Böyle manyetik kasklara ne dersiniz ikisi bir arada
Mutlaka bilgi bekliyorumHocam bir yıl sonra bugün hb yurt dışı ile siparişi verdimManyetik gözlüklü premium marka modellerin 1/10 fiyatıyla bakalım 1/? Performans alacağız. Yazarım.
Merhabalar bahsettiğim ürün buydu: (link)Hocam bir yıl sonra bugün hb yurt dışı ile siparişi verdimManyetik gözlüklü premium marka modellerin 1/10 fiyatıyla bakalım 1/? Performans alacağız. Yazarım.
Her ikisi de rüştünü kanıtlamış markalar. Hangisini begendiyseniz onu alın.Merhaba arkadaşlar. Katlanır bisiklette kullanmak üzere kask bakınıyordum ve en son 750 TL civarında "Scott Supra Mtb" model kask siparişi verdim. Kargo henüz gelmedi ancak biraz daha bakınırken 900 TL civarında "Bell Trace" model kaskı farkettim. Bu da çok güzel. Bell markasını motosiklet kasklarından ötürü bilmekteyim. Kaliteli kasklar. Scott ta kaliteli diye biliyorum ancak emin olamadım. Arada kaldım. Bütçemi daha da zorlayarak Scott u iptal edip Bell mi alsam acaba?