Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Scudo
Arkadaşlar; En kötü kask, kasksız sürmekten daha iyidir. Kafanızın asfalt ile ilk defa neyin "MERHABA" diyeceğine dikkat edin!
Kesinlikle katılıyorum.
Ve bisikletiniz kötü olsa da kaskınız olabildiğince iyi olsun.

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Kl
Kaskın mat kaplaması çok nazik. En ufak temasta kalkıyor.
L beden sipariş vermiştim, bugün geldi kask, denediğimde sanki yanları hafif sıkıyor gibi geldi ama çene altı kuşağını takıp arka taraftaki sıkıştırma düğmesini sıkınca fena değil gibi. Bilmiyorum ki geri mi göndersem acaba?
Roadr 500 modelinin L bedenini mağazada denediğimde çok iyi oturmuştu. Roadr 900 niye böyle yaptı? Ayrıca decatholunun ürünlerinde beden konusu çok tutarsız.
Arkadaşlar muhtemelen giro isolde mips kask siparişi vereceğim. Platinyum ve beyaz renk arasında kaldım. Beyazın yada platinium (gri) rengin birbirine karşı avantajı varmıdır?
S10903-23005925.jpgS10903-23001867.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar dhb (link) kask nasıldır sizce? Dolar Kuru hafif düşmüşken wiggle siparişi mi versem acaba? Yanında indirimde 2 lastik, oh mis :)

Dosyalar

• S10905-18292146.jpg
    S10905-18292146.jpg
    36,6 KB · Okunma: 46
Arkadaşlar Erdoğanlar bisikletten giro isolde mips siparişi vermiştim bugün geldi. Denedim gayet rahat bir kask titanium rengini aldım. Hoşuma gitti, düşünenlere tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Bisikleti gözünün önünden ayırmıyorsun galiba 🙂
Hahaha. Ofiste duruyor işe gelince. Beraber çalışıyoruz :D Resimde göründüğünü fark etmemiştim.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
(link)

Böyle manyetik kasklara ne dersiniz ikisi bir arada
Hocam bir yıl sonra bugün hb yurt dışı ile siparişi verdim:) Manyetik gözlüklü premium marka modellerin 1/10 fiyatıyla bakalım 1/? Performans alacağız. Yazarım.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Hocam bir yıl sonra bugün hb yurt dışı ile siparişi verdim:) Manyetik gözlüklü premium marka modellerin 1/10 fiyatıyla bakalım 1/? Performans alacağız. Yazarım.
Mutlaka bilgi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Merhaba forumda nasıl gönderi oluşturabilirim bu arada ben Cask marka kask kullanıyorum çok kaliteli
ben 6 gün once doğduğumda paylaşılmış vay be

Merhabalar bahsettiğim ürün buydu: (link)
Evet kask bugün ( siparişi vermemden 9 gün sonra) elime ulaştı.

+Baktığınız zaman başlangıç seviyesi (bayılıyorum bu ifadeye) bir gözlük fiyatına vizör+kask alıyorsunuz.
+Manyetik kısmı oldukça kullanışlı çalışıyor. Ayrıca gözlüğün göze olan mesafesi de iyi, görüntü net.
+Kaskın içinde CE bandrolü mevcut artık ne kadar geçerlidir bilemem.
+İç kısım fileli ve kumaş kaplı süngerli bir yapıda
+Kayışın çene desteğini de yumuşak bir malzemeyle sağlamışlar.
+Ayar aparatı düzgün çalışıyor.

-Kaskın içinde balley kokusu var :) Kimisi için bir artı olabilir ama neyse ki benim için değil.
-Yalnızca L beden gönderiyorlar. Benim kafam sanırım bu kask için m, ama ayarı sıkınca kullanılamaz değil.

Merhaba arkadaşlar. Katlanır bisiklette kullanmak üzere kask bakınıyordum ve en son 750 TL civarında "Scott Supra Mtb" model kask siparişi verdim. Kargo henüz gelmedi ancak biraz daha bakınırken 900 TL civarında "Bell Trace" model kaskı farkettim. Bu da çok güzel. Bell markasını motosiklet kasklarından ötürü bilmekteyim. Kaliteli kasklar. Scott ta kaliteli diye biliyorum ancak emin olamadım. Arada kaldım. Bütçemi daha da zorlayarak Scott u iptal edip Bell mi alsam acaba?

Bell kullanıyorum 1 senedir. İç süngeri söküldü. Başka bir sorun yaşamadım.

Merhaba arkadaşlar. Katlanır bisiklette kullanmak üzere kask bakınıyordum ve en son 750 TL civarında "Scott Supra Mtb" model kask siparişi verdim. Kargo henüz gelmedi ancak biraz daha bakınırken 900 TL civarında "Bell Trace" model kaskı farkettim. Bu da çok güzel. Bell markasını motosiklet kasklarından ötürü bilmekteyim. Kaliteli kasklar. Scott ta kaliteli diye biliyorum ancak emin olamadım. Arada kaldım. Bütçemi daha da zorlayarak Scott u iptal edip Bell mi alsam acaba?
Her ikisi de rüştünü kanıtlamış markalar. Hangisini begendiyseniz onu alın.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Yol Bisikleti Kaskı - Siyah / Sarı - Aerofit 900

Bu kaskı alacağım, sizce nasıl?

Geri