Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

@Katarina Bisiklet kullanıyoruz diye bisiklet kaskı almak zorunda değiliz. Çok daha sağlam olan kayak kasklarına da bakabilirsin. Üstelik kulağı da koruyor darbe almasını engelliyor. (link)
Bizzat her hafta ormana gidiyorum ve en az iki ağaca adımı yazıyorum. Bu kask fazlasıyla işini görür.

Scudo
@Katarina o kadar aşırı hızlı gitmeyeceğinizi ya da cok atraksiyonlu bır sekılde suruş içine girmeyeceğinizi düşünüyorum. bir futbolcu eşofman ile de futbol oynayabilir ama şortta daha rahat eder bence. kask ile bu örnek ne kadar özdeşleşir bilmiyorum ama benim fikrim güzel bir bisiklet kaskı almanız yonunde olur.. karar sizin..

cumartesi günü kaza yaptim kask kafami korudu ancak paramparça oldu son limit olarak 70 tl ye hangi maka sağlam bi kask onerirsiniz

selev in kasklarını incelemeni tavsiye ederim. fiyatına göre performansı çok iyi. Prowell sedona falanda kullandım. Kesinlikle selev diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Altuğ yollarda
Bell alabilirsin binlerce motorsikletçi o markayı kullanıyo çok sağlam bir marka kendisi

• Beğen
Geçmiş olsun.ben de selev kullanıyorum tavsiye üzerine almıştım.bi sıkıntısı yok.

• Beğen
Bende carraro sportive 227 hybrid bisiklet almayi.dusunuyorum bu bisiklete uyum saglayacak tavsiye ettiginiz kask varmidir ?

Ben bu linkteki urunun siyahini aldim, gayet hafif memnunum.

(link)

(link)

Bu linkteki kaskın modeli çok hoşuma gitti, özellikle arka tarafın da kısmen kapalı olması ve başın arkasını da koruması, fiyatı da çok uygun.
Maalesef ürün internet mağazasında bulunmuyor, burda da dechatlon yok :(

Bütçenize en uygun olan markalar Prowell,BTWİN,Sedona

Markalar üzerinden konuşmuşsunuz ama biraz teknolojik bakmak lazım. Bu tip güvenlik zamazingolarının araştırmaları ve testleri bir yerde yapılır ve maliyet-yarar dengesinde piyasa uygular. 100 tl mold in teknolojisi olan bir kask aldığınıza güvenlik açısından paranızın karşılığını alırsınız. Mold in- dış kabuk ve kaskın köpük kısmı aynı kalıpta işlenir.

Arkadaşlar aliexspreste bol delikli, kaliteli görünen kasklar var bununla ilgili fikri olan var mı?
(link)

ispanyol vs bisikletçilermemnunmuş ama ben bilemiyorum. Bu bir yol bisikleti kaskı, benim şehir bisikletim var ve günde işe giidp gelirken 13x2: 26 km kadar kullanıyorum. şu anda da kaskım yok, btwin vs bana iyi görünmedi

btwin derken dükkanda gördüklerim demek istedim yanlış anlaşılmasın

Arkadaşlar merhaba.Haftasonu bir arkadaşa ilk yol bisikletini alacağız.Eldiven aldık şimdilik sadece.Sormak istediğim 0 - 100 TL arasında önerebileceğiniz kask var mıdır? Ayrıca arka ve ön far önerisini de açığız.Aslında lastik önerseniz de süper olur :D Bisiklet Salcano XRS 040 Sora.Lastikleri değiştirmeyi düşünüyoruz.Cevaplar için şimdiden teşekkürler :srnsml:

benim önerim 100 liraya alacağın herhangibi kask olabilir.

Geri