Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar MTB için bir kask almak istiyorum max bütcem 100-120 TL civarı tavsiye edebileceğiniz sağlam hafif kasklar nelerdir ?

Scudo
Arkadaşlar Yardımlarını Bekliyorum

(link)
Bu kaskı kullanıyorum.Ağırlığını bilmiyorum ancak sağlam,güzel bir kask.Güneşli havalar için öne takılan aparatı da var.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Caz
Prowell'in kasklarını seviyordum tasarımını felan sağlamda duruyordu ama şimdi piyasada bulamıyorum bu kaskın konforu felan nasıl peki

@Deniz Caz
Aynisini ben kullaniyorum kesinlikle cok güzel. Bulabilirseniz eger oneririm.

@yigit803

Bende bir arkadaşımda görmüştüm denemiştim çok hoşuma gitmişti :) hafifliği nasıl acaba onu hatırlamıyorum da

@Deniz Caz
Kesin net ağırlığını veremem fakat kafanızda pek hissetmezsiniz. Ben bazen kafamda oldugunu unutuyorum.

Yeni konu açmak istemedim,selev kaskım çok yıprandı degistirmek istiyorum maksimum 150 tl bütçem var yol bisikleti kullanıyorum hangi kaskı tavsiye edersiniz?

@Emre Akkanat

(link)

ben bunu kullanıyorum ve arka ayarı çok kullanışlı ve kask kafada emanet durmuyor, adam gibi sarıyor. şahsen gayet memnunum..

http://i.imgur.com/17ruj3B.jpg

dokununca sağı-solu elde kalan dandik ayar mekanizmalarından değil..

@lombardo

Görünüşü çok güzel fakat btwin kask kullanmadım ne derece korur bilmiyorum.Ama tercih listeme ekledim :)

daha önce kullandığım limar dan ve cratoni den (gerçi iki markanın da orta seviye ürünleriydi) daha dayanıklı ve rijit bir his verdiğini kesinlikle söyleyebilirim... hatta daha kaliteli!

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
@Deniz Caz
ben de bu kaskı almayı düşünüyorum. nereden ve kaça aldınız? birde, size göre artı ve eksileri nelerdir acaba? teşekkürler

cratoni kask mtb c-blaze mavi siyah 128 tl ye aldım

@erphan Hocam kaskı Malatya yıldız bisikletten aldım isterseniz numarasını veririm mesaj olarak kaskın artıları hafif rahat görüntüsüde çok iyi bir kask eksileri yok bana göre 100 Tl ye aldım birde

@Deniz Caz
teşekkür ederim :) ben Ankara'da bulabilirsem, deneyerek almak istiyorum. hatta üste takılan ışığından da almak isterim.

Size önereceğim kask (link) kalite konusunda tereddüt bile etmeyin.
Ayrıca 275 gram. Fiyatı 109 TL.

iyi bir kask nasıl olmalıdır? madde madde özelliklerini sayacak olursak?

KASK Nasıl seçilmeli :
(link)

Kaskın yapımı:
(link)

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Geri