Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Selam arkadaşlar. Doğum günü hediyesi olarak abim Scott Voltage YZ 30 isimli bisikleti alacak benim de pek bilgim yok açıkcası ondan dolayı bu siteye kayıt oldum. Kask seçimi yapmam gerekiyor decathlondan baktım ama hangisi bana göre daha iyi pek bilmiyorum acemiyim biraz yardımcı olabilecek var mı?

Scudo
@Katarina Ben Decathlon'dan Bell Crossfire aldım çok rahat bir kask. Bell kask konusunda güvenilir bir firma olduğu için tercih ettim. İki farklı bedeni var denemeden almamak lazım.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler bell crossfire ye gözüm çarpmıştı aslında ama sizin bilginiz daha çok diye sormuştum :)

@Katarina
Ben şahsen Bontrager Quantum kullanıyorum ve memnunum :harika: :D

Güzel ucuz olmasına bakmadan avrupada testleri geçmiş kasklar alın.Kask önemli.Ayrıca alırken kaskın kafanıza tam oturmasına,hava boşlukları olmasına ve hafif olmasına önem verin

yaklasık 2 ay bu kask olayını arastırdım, ınceledim. kask'ta ucuz urun almayın dıye onerıler sık sık okudum duydum. ıyı kask'ı baska fırmalardan ucuza alırsanız ne ala. ben şu an specialized'ın bir kaskını kullanıyorum. herhangi bir sıkıntısını yasamadım. sanırım bu urunlerın ıyı olup olmadığını anlamak ıcın deneyımlemek lazım ama, firmaların da ar-ge bölümleri bunun için var. biz deneyimlemeyelim diye:)
benim tavsiyelerim; giro, bell, cat whisper. bi de kendiminki olsun. specialized:)

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Bell crossfire düşünmüştüm öncedende zaten tavsiyelerinizde tam ona göre. Mehmet bey o kaskları nereden alacağımı bilmiyorum. En yakın zamanda decathlondan bell crossfire ı deneyeceğim teşekkürler :)

@omur_ms
(link)
şunu sipariş ettim iyimi sizce
99€ ustu kargo bedava ve 99€ sütü 10€ indirim yaptılar
yani yaklaşık 60€ ya falan geldi
met markasını nasıl bilirsiniz

benim tavsiyem bedenine uygun olanı seç ancak marka konusunda pek bilgim yok ve şıklığı çok güzel :)

Decathlonda bisiklet reyonunda satıs gorevlisini yakalayabilirsen ölçünü aldırıp kask numarani ogrenebilirsin. Sonrasinda internet uzerinden daha kapsamli arastirmalar yapabilirsiniz. Bell kaskları iyi bir marka diye biliyorum. Sanirim yeni baslangic yapacaksiniz. Bell yada prowell gibi kasklar cok aktif ve suratli kullanmayacaksaniz baslangic icin size yeterlidir diye dusunuyorum. Kazasiz surusler bol pedallamalar dilerim.

bugun ıkıncı el ertemız bır LIMAR 777 aldım cok guzel bı kask

Şıklık ve tasarım da lazer kask markasını öneririm bu konuda ilk üreten firmadır bu adamların işi budur kask üreticisi ve tab konumunda olan firmadır.. ;):okyrm::hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Tasarım, rahatlık vs. daha az önemli olan konular. Birinci öncelik güvenlik.

Güvenlik konusunda dikkat edeceğiniz konu o ürünün Avrupa Birliği üyesi herhangi bir ülkede satılıp satılmadığı olsun. En kolay araştıracağınız ülke İngiltere, pek çok online bisiklet ürünleri satan site var İngiltere'de.

Bunu söylememin sebebi, anlamsız batı sevdası değil. Bir kaskın AB üyesi bir ülkede satılabilmesi için zorunlu olan testler ve güvenlik sertifikalandırmaları var. Bunları tek tek araştırmanız ve bilmeniz pek olası değil, fakat AB üyesi bir ülkede satıştaysa bu testleri geçmiş olmak zorunda, yani o kaskı güvenle alabilirsiniz demek oluyor.

Sedona hb27 aldim yanlismi yaptik simdi.pek arastirma firsatim olmadi.

@Gökhan Kovancı decathlon bodrum mağazasında bisiklet bölümünde zamanında en sevilen eleman abim (öyle diyordu :D) onu bulmam zor olmadı :D kask ölçüleri bell crossfire da 2 tane var en yakın zamanda alacağım

@devilmycarlos burdaki kişiler bayağı bilgili bence :D bell, cat, whisper ve specialized i tavsiye ediyorlar ben bell crossfire da takıldım en yakın zamanda onu deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kovancı
Ben almia oldum artik ikinci kaski daha iyisini alirim artik. Kaskda cesitlilik lazim biraz :)

@Katarina
Guzel tercih bence. Ben de Crossfire kullaniyorum. Forumda dusup basini yere carpan arkadasi yara almadan korumustu, arastirirken gormussunuzdur belki.
Ayrica Bell, Rally ve Motor kasklari da ureten avrupada ve amerikada yaygin bir marka. Baslangic icin Crossfire iyidir.
Son olarak Prowell F-59 da cok fazla tavsiye ediliyor alternatif olarak onuda belirtmis olalim.

• Beğen
Tepkiler: Katarina
@harun tınas birkaç arkadaşıma sorduğumda iyi bir marka, iyi bir kask üreticisi olduğunu söylediler. şimdiden hayırlı olsun:)

• Beğen
Tepkiler: harun t
@Katarina Kask konusunda arkadaşlar bol bol bilgi vermişler. Ben bisikleti çok beğendim. Kazasız belasız keyifli sürüşler.

Geri