Ben de kask almaya karar verdim Decathlon'dan alacaktım fakat Prowell'lere bakarken şunu gördüm.
(link)
Şimdi benim bisiklet de yeşil ama renk tonları tutmuyorsa takıntı haline gelir bende kaskı Ankara'da bulabileceğim bir yer var mıdır?
Prowell kullandım ama decathlonda ki bell ve btwin leri hiç kullanmadım. O yüzden pek bir şey diyemem. Proweller normal kalitede kullanılabilir kasklar bence.
Merhaba.. şehir tur bisikleti kullanıcısıyım.. PROWELL kask almayı düşünüyorum.. iki kask arasında kararsız kaldım.. F-59R'mi yoksa F-44R'mi tavsiye edersiniz..bu kasklar yol bisikletçiliği mi? yoksa şehir tur bisikletçiliği kaskımı? görüşlerinizi bekliyorum.. bol pedallamalar..
Merhaba.. şehir tur bisikleti kullanıcısıyım.. PROWELL kask almayı düşünüyorum.. iki kask arasında kararsız kaldım.. F-59R'mi yoksa F-44R'mi tavsiye edersiniz..bu kasklar yol bisikletçiliği mi? yoksa şehir tur bisikletçiliği kaskımı? görüşlerinizi bekliyorum.. bol pedallamalar..
İlk kaskım Prowell F-44R modeliydi. Hafifliği, hava akış kanaları ile sizi memnun edecek bir üründür. F-44 ile F-59 arasında büyük farklar yok, Bu nedenle renk ve duruşuna göre tercihte edebilirsiniz.
Prowell F-44R model kask geldi.. çok memnunum oldukça hafif ve güzel modelli bir kask almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.. insanın içinde bisiklet sürme isteği yaratıyor adeta.. bol pedallamalar..