Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

@Samet K.

Çin sitelerinde satılan 10 dolarlık kaskları burada o civarda fiyatlara satıyorlar...

Scudo
(link)

Prowell kasklarini tafsiye ederim. Kemik yapilidir biraz agirdir ama kesinlikle çok sağlamdir.

• Beğen
Tepkiler: Samet K.
Tesekkurler arkadaslar smart markalardan supheliydim prowell ve ikisinden birini en kisa surede edinip yollara cikkacagim.

Ben de kask almaya karar verdim Decathlon'dan alacaktım fakat Prowell'lere bakarken şunu gördüm.
(link)
Şimdi benim bisiklet de yeşil ama renk tonları tutmuyorsa takıntı haline gelir bende kaskı Ankara'da bulabileceğim bir yer var mıdır?

Ben de 25 tl lik kask kullanıyorum :)

Bütçemin yettiğince bir kask almak istiyorum. 50-80TL arası, prowell'ler mi daha iyidir yoksa decathlon'daki bell, btwin gibi markalar da aynı mıdır ?

@Ömer KARAN

@S. Orçun

Prowell kullandım ama decathlonda ki bell ve btwin leri hiç kullanmadım. O yüzden pek bir şey diyemem. Proweller normal kalitede kullanılabilir kasklar bence.

Merhaba.. şehir tur bisikleti kullanıcısıyım.. PROWELL kask almayı düşünüyorum.. iki kask arasında kararsız kaldım.. F-59R'mi yoksa F-44R'mi tavsiye edersiniz..bu kasklar yol bisikletçiliği mi? yoksa şehir tur bisikletçiliği kaskımı? görüşlerinizi bekliyorum.. bol pedallamalar..

bir de arkadaşlar bu helmet sözcüğü ne demek.. bazı kasklarda rastlıyorum.. selamlar..

helmet kaskın ingizcesi. prowell kasklar hakkında fikrim yok ama şekilleri güzel

• Beğen
Tepkiler: levent koç
Merhaba.. şehir tur bisikleti kullanıcısıyım.. PROWELL kask almayı düşünüyorum.. iki kask arasında kararsız kaldım.. F-59R'mi yoksa F-44R'mi tavsiye edersiniz..bu kasklar yol bisikletçiliği mi? yoksa şehir tur bisikletçiliği kaskımı? görüşlerinizi bekliyorum.. bol pedallamalar..

Ben sedona MV29 modelini.2014.

Anormal hafif.128 tl ye aldım.

Bence ucuz kasklardan kaçının derim.Sadece süs olarak kullanmayın.BU orta karar kaliteli bir ürün ..

http://sedonabisiklet.com/assets/img/content/giysiaksesuardetay/mv_29/verybig.jpg

• Beğen
Merhaba,

İlk kaskım Prowell F-44R modeliydi. Hafifliği, hava akış kanaları ile sizi memnun edecek bir üründür. F-44 ile F-59 arasında büyük farklar yok, Bu nedenle renk ve duruşuna göre tercihte edebilirsiniz.

• Beğen
Bende F55 kullanıyorum
240 gr olması lazım, memnunum
ekleme: güneşlik kısmı olmadan

Prowell F-44R modeli satın alınmıştır.. kask şu an kargoda.. elime geçince ayrıntıları paylaşırım.. selamlar..

Prowell F-44R model kask geldi.. çok memnunum oldukça hafif ve güzel modelli bir kask almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.. insanın içinde bisiklet sürme isteği yaratıyor adeta.. bol pedallamalar..

Geri