Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Limar kullanan bir arkadaşım şiddetle tavsiye ediyordu bana hala almadım ama hala tavsiye ediyor.Onun kaskını bir kaç defa kullandım ben beğenmiştim açıkçası. Limar güvenilir bence. Selev lerde güzel bence. Selev e de bir bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Scudo
Hangi modeli kullanmıştı acaba. Limar velov türkiyede bulabilir miyim?

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mehmet c. uzak

Limar pro 104 olması lazım modeli. İzmir de doruk bisiklet te var galiba bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Merhabalar,
Kask seçimi nasıl olmalıdır ?
Mesala benim begendiğim (link) var bu kask nasıldır?
Bu fiyat aralığında tavsiyeleriniz. :alkis:

• Beğen
Tepkiler: cancemkaya
(link)

Bunu kullanıyorum. Gayet memnunum..

@Hasan KRN Ben sadece kaskları göstermek için attım linkini Selev'in kaskları çoğu yerde mevcut, ulaşabildiğiniz bisiklet bayilerine bir göz atsanız yeterli olacaktır. Kolay gelsin...

merhaba arkadaslar.. Öncelikle daha yeni yeni aranıza katılıyorm malzemelerimi yavaş yavaş tamamlıyorm, şu an smart kask diye ucuz yollu bi kaskım var ve daha güzel görünümlü bi kask istiyorum kafamda emanet gibi durmasını istemiyorm. Kasktan herhangi bi performans beklemiyorm çünkü her kask sonuçta ciddi bi kaza geçirilcek olsa parçalanıcak ve smart kask bile gerekli işlevi göstericektir. tek sorun kafama oturması . şu fotoğraftaki yarıscının kaskı gibi oturmasını istiyorum mtb kullanıyorm

@burakmtb

Cok guzel, peki bizden ne istiyorsunuz?

Ha bu arada, kasktan performans bekleseniz iyi olur, zira her kask parcalanmaz, ya da parcalansa da en azindan kafanizla beraber parcalanmaz. Hani ben soyleyim de, sonra kafama otursun, guzel goruneyim derken, sakata gelmeyin..:eek:ut:

Kask, dediğinizin aksine model olarak çok fark ediyor. Çünkü çin malı veya dandik kasklar hemen parçalanıyor. İyi kask hayat kurtarır ki bizzat kendi hayatımı kurtardı. Aerodinamik , ağırlıktan bahsetmiyorum bile :) .Şuan Xlc Fuego kask kullanıyorum fiyat olarak 100-120 Tl fiyatı olması lazım önerebilirim.

Prowell F 59-R Vipor 63.50 lira.

@Mert E. kask markasıyla birlikte önerilerinizi bekliyorm tavsiyeniz için teşekkür ederim bazı şeyleri yeni öğreniyorum her sporun incelikleri olduğunu biliyorum yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorm forumunda yardımıyla ..

@Tolga Çelebi

konuyu açmadan önce araştırmıştım bu kaskı biraz düşündüğüm modellerden birisi :)

bütçe belirtmemişsin, kendi kullandığım kaskı önerebilirim.
Fox Striker: (link)
http://i.imgur.com/qijKlf6.png
alabileceğiniz bir yer:
(link)

video: (link)

Amaç sadece görsellik ise performansıyla da beraber POC hariç hiç bir kask karizmatik gelmiyor bana, tabi o kadar para bayılınca :)

(link)

resimdeki kask specializede benziyor, fiyatı 200den fazladır muhtemelen. bi zahmet kafaya tam otursun :D

deneyerek alın ozaman kaskı, ankarayı bilmediğim için yer tavsiye edemicem

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
Değerli forum üyelerinin de belirttiği gibi kask ı görsel bir öğe olarak değil, hayat kurtaran bir önlem olarak gördün derim. Sağlam kafanıza uyan ve görünümü güzel bir kask alırsanız tüm isteklerinize cevap vermiş olur diye düşünüyorum. Bir çok kask markası var. Çok kaliteliler de var. Ben kullanıp beğendiğim 2 markayı önerebilirim size biri Limar diğeri de Selev. Bu markaların farklı modellerini araştırabilirsiniz. Görsel olarak hoş modelleri var. Beğeneceğinizi umuyorum.

@Yücel Demirkılıç

Yücel Bey xlc Fuego kaskınızdan memnunmusunuz acaba? Son zamanlarda ismini çok duyduğum br kask. Şiddetle bu kaskı arayanları da gördüm de o yüzden merak ettim.

resimdeki kask specialized prevail sanırım, 750tl gibi bir fiyatı vardı hatırladığıma göre ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.:)

Hoş geldiniz dostum.
Herkes tavsiyede bulunmuş, ben de boş geçmeyeyim. Kullandığım kask Giro Indicator Livestrong. (link)
Ilk kaskım 40 TL'lik Action marka bir kask idi, sizin Smart ile eşdeğer kalitede. Keşke ilk baştan bunu alsaymışım dedim kaskı değistirince. Adi kask ile gezmek bol gelen şort ile denize girmek gibi, her an sıyrılıp donsuz bırakabilir insanı. :D

Geri