Ahmet.Uzun
Aktif Üye
- Tepki
- 140
- Bisiklet
- Salcano
2 sene önce aynı şeyi yapmış biri olarak şuan pişmanım. Şöyle ki 2012 Kron Xc 500 V fren bisikletim vardı 680 Tl'ye sıfır almıştım. Üstündeki altus attırıcıyı ve kadro kulağını 2 kere kırdıktan sonra 2013 de 830 tl'ye 3*10 deore vites seti aldım. Sonrasında zoom maşa zaten kilitlenmişti çalışmıyordu 2.5 kg Rst Gila aldım 2. el 120 Tl civarına. Sonra Uludağ inişine sardırdık, tabiki kron neo pro series v fren jantlar çöp oldu. Bu sefer de dedim hidrolik diske geçeyim o sıra 260 Tl'ye sıfır deore fren seti(hepsiburada yanlış fiyat olayı) aldım bunlara bir de arkadaşımdan 2. el zzyzx jant aldık yine 150 tl civarına. Bu sefer bisiklet güzel oldu ağırdı ama en azından inişte dağılacak hissi vermiyordu. Aşağı yukarı toplamda en basit aldığım şeyler ile 2040 tl vermişim sanırım(bu parada sayısız jant akordu, yeni göbek gibi paralar yok) bu paraya hantal 14 kg civarı düz yolda sürerken bile keyif vermeyen bir bisiklet oldu.
Sonra ben onu 6 ayda 700 Tl'ye zor sattım, o sıra yol bisikleti almıştım mtb gözümden düşmüştü keşke satmasaymışım.
Neyse demem o ki deymiyor arkadaşım 2000-2500 tl aralığında çok daha iyi 2. el bisiklet bulunur paşa paşa binilir ben yaptım sen yapma aman diyeyim.
Sonra ben onu 6 ayda 700 Tl'ye zor sattım, o sıra yol bisikleti almıştım mtb gözümden düşmüştü keşke satmasaymışım.
Neyse demem o ki deymiyor arkadaşım 2000-2500 tl aralığında çok daha iyi 2. el bisiklet bulunur paşa paşa binilir ben yaptım sen yapma aman diyeyim.