Scudo Sports

Kask, kadro, modeller hakkında sorular-cevaplar.

@Burak Salgın Teşekkür ederim cevabımı sizden aldım konu kilitlenebilir

Dönüş için hazırlıklar başladı..

Full faces kask arıyorum açıkçası bütçem 200-250 arası..

1-Bu listeden seçsem olur mu motorsiklet kategorisi olduğu için farkları olur mu?

2-Siz bu bütçeye nasıl FULLFACES kask önerirsiniz

Böyle tam dönmeyi düşünürken tam hazırlık yapmaya başladım haftaya giyim ürünlerini ve spd pedal ve ayakkabıyı alıp tekrar aranıza dönüyorum umarımmm :)

(link)

Buda olabilir hatta kesinlikle bu olmalı :D

Scudo
Fullface takacağına göre Toros Dağlarından aşağı ineceksin sanırım dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Bunun tarışması çok oldu ben bunu sormadım kullanım alanımı sormadım sadece ürün tavsiyesi sordum teşekkürler..

Bende ürün hakkında yorum değil geyik yaptım dostum. Saygı duyarım :D

Bahsettiğim gibi dönüyorum hemde daha büyük bir hevesle!
Çok fazla forumda araştırdım fakat bulamadım eminim güzel açıklanırsa bu konu bir çok arkadaşın işine yarayabilir desteklerinizi bekliyorum..

Hard trial-MTB yeni başlayan birisine hangi ürünleri önerirsiniz ve dikkat etmesi konular neler olmalıdır?
Yarın Antalya'da açılan decathlon mağazına biriktirdiğim 500TL ile gidip aklımda olan şunları almayı düşünüyorum ve yorumlarınızı bekliyorum..

-Kilit pedal ve ayakkabı
-Forma
-Rüzgarlık
-Kask
-Gözlük
Belki dizlik

Bir alıcı bunları alırken nelere dikkat etmeli?

-Saygılar ve sevgiler..

Oncelikle 500 tl ile sadece ayakkabı alabilirsin :D neyse konumuza dönelim forma alırken vücuda yapısmasi lazım ve teri dışarıya atması gerekir , rüzgarıkta bişey bilmiyorum ne desem yalan olur çok aşırı derecede tepelerden falan uçacaksan full head kask al (en az 150 tl falandir) gözlük alacakssan kirilmazlarindan al bide bunlara ek mutlaka eldiven al

Ha Özür dilerim ben hepsiburadada görmüştüm seninkiler farklimiş :)

Gözlük olarak bunu tavsiye ederim. (link)

attığın linkteki ayakkabı yol ayakkabısı mtb bisiklette kullanmazsın mtb ayakkabılara bakman lazım benim kullandığım ve araştırdığım bir kaç modeli tekrar senin konunda yazmıştım

@haxem Farketmez hocam bu üründe var?
(link)
Biliyorum yazmıştınız ama yarın decathlon mağazından alacağım internetten ayakkabı numarası konusunda endişelerim olduğu için deneyerek alacağım

bu attığın ürün antalya mağzasında yok sadece yol ayakkabısı var diğer bisiklet mağzalarına bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
hemen konuya giriyorum

-Kilit pedal ve ayakkabı > fevkaladenin fevkinde kesinlikle olmazsa olmaz marka vs farketmes. çünkü şuan giriş seviyesinde alacaksın bütçeden dolayı. değiştirmeyede gerek kalmayacaksın.

-Forma > alacağın formayı rüzgar geçirmez olarak alırsan tekrar rüzgarlık almana gerek kalmaz.

-Rüzgarlık > bkz bi önceki cevap :D

-Kask > kafana göre al. ama fazla da ucuza gaçma.

-Gözlük > uv filtreli olsun çamurdan olsun. 15 liraya gözü komple koruyan basit görünümlü de olsa güzel gözlükler var. burada amaç gözün korunması.

Belki dizlik > heeeeeç gerek yok.

bütçenin çoğunluğunu kaska formaya ve kilitlipedal ayakkabıya ayırman lazım. bu arada eldivende aldın mı

• Beğen
Mrb geri donmene sevindim
Kilitli pedal ve ayakkabiyi shimano al cirtli olan ayakkabilar daha rahat oluyor ve pedalida cift tarafli olan spdlerden alirsan daha iyi olur ruzgarlik bilmiyorum kaski alirken kafanda dene ve kaliteli olsun gozluktede kaliteli al esnek olmayan gozlukle kaza facia olabilir bence dirseklik alma cunku kullnamazsin mtb de bosu bosuna alirsin bi kenarda durar rahatsiz ediyor cunku:)

@chnkrmz Cevabınız için teşekkürler hocam ilk yola çıktığımda videomda sizden bol bol bahsedeceğim..
Eldivenim var yazlık yarım eldiven soğuk havalarda pek uygun olmasada koşu eldiveni kullanıyorum bayağı iş görüyor üstelik telefon dokunmatiği destekli :)

@ocnby Anladım hocam yorumunuzu dikkate alacağım :)

Motorsiklet kasklari daha agir oldugu icin bisikletteki durustan dolayi boynun cok agrir
Fullface kasklar inis harici kullanimlari cok rahatsiz kasklar mtb hardtail kategorisi icin yarim kask yeterli @DogukanSahil

• Beğen
su hazneli sırt çantası camelback satın aldım fakat bunu nasıl temizlerim sizce daha önce birinin bunun içine elini sokup sokmadığını bilemeyeceğim için sizce bu ürünü nasıl temizlerim siz "Yeni satın aldınız bardak/matarayı nasıl temizlersiniz?"

"Bulaşık makinesine sığmıyor/Uygun değil.."

Geri