Scudo Sports

Kask, kadro, modeller hakkında sorular-cevaplar.

Sanırım artık sadeleşmiştir? :snzdglsn:
@ommemo

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/12474045_563815833777120_9211706597729725903_o.jpg

Scudo
(link) örneğin şimdi bu ayakkabının siparişini verdim

Bu pedala olur mu?
(link)

@DogukanSahil Ayakkabı mtb ayakkabısı. Pedal da mtb pedalı. Uyacaktır.
@Ulaş Çavuşoğlu Yol ayakkabılarında üçgen şeklinde kal bulunur ve üç yerden tutturulur. Mtb ayakkabılarında ise iki yerden tutturulur. Mtb kal'i yol ayakkabısına uymaz. Dolayısıyla pedalı da uymaz:)

Basettiğiniz pedal-ayakkabı kombinasyonu uyumludur.

Ayrıca her ayakkabı her pedal (kal) ile uyumlu değildir.

@DogukanSahil aslında çok aksesuar yok ama downhill deyince aklımıza sade dağ bisikleti geliyor benim düşümcem çamurluklar bu tarz bisikletlere yakışmıyor belkide o yüzden biraz yol bisikleti gibi duruyor

Downhill kısmını bilmem ancak, bu bisikletin aynısının 2014 modelini kullandım ve nerelerden zıpladım ettim hiçbir şey olmadı.Downhill'e geleceğini düşünmem ancak, küçük bir orman inişinde ortadan da ikiye bölünmez.Biraz abartılmış.Karton değil bunlar.

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Downhill olayını bilemem ama sele borusunu o kadar yüksekte tutarsan ve içeride pay kalmamışsa eğer tümsekte bile eline alırsın bisikleti. Böyle bir konu vardı hatta forumda.

• Beğen
Hic kimse yazmamis
Xc500 geometrisi dh icin o kadar da uygun degil cok sert seyler denemiyeceksen yine de gideri var

• Beğen
Bisiklet şu videodaki şekilde kullanabiliyorsan niye olmasın be kardeşim :

• Beğen
Tepkiler: Burak Salgın
@DogukanSahil kardeşim sen dawnhilcilere bakma.
millet işin egosuna kaçmış.
bu konuda pek fazla bilgin olmayıp samimice bir şey sorduğun açık.
o bir kere downhill olacak diyen ego canavarlarını bir kenara bırakırsak.

downhill başka bir şey. sen inmekten bahsediyorsun sanırım. zaten istesende bu bisikletle downhill yapamazsın çünkü gitmez, engelleri kaldıracak durumu yok.
sende zaten downhill yapacak kadar tekniğe sahip değilsin göründüğü itibariyle.
ama iniş yapabilirsin evet, amaç bir tepeden inmekse evet, kendi çapında inebilirsin, öyle inmeyle kadro falan kırılmaz rahat ol. çok saçma bir hareket yapman lazım kırman için.

birşey olmaz yani. git in, eğlen. zaten bisiklet seni belirli bir hızın üzerine istesende çıkaramaz. sende zaten atlayamazsın.

Güzel inişlerin olsun. eğlenmene bak.

Geri