Scudo Sports

Kask, kadro, modeller hakkında sorular-cevaplar.

Scudo
bir kron xc500 kullanıcısı olarak söylüyorum ki; pek mümkün görünmüyor

@DogukanSahil

Bu yazdığınızdan downhill kavramı hakkında doğru bilgilere sahip olmadığınızı düşünüyorum. Öncelikle downhill türünü iyice araştırıp sonrasında sizde bu konuda mantıken yapılamayacağı kanısına varabilirdiniz.

Öte yandan dağ gezileri ve arazi şartlarında iniş çıkışlarda kullanılacak (extreme olmayan - atlayıp zıplamadan zemine göre düşük orta hızlarda) sürüşler için yeterli olabilir.

Yapamazsın ama yapmaya kalkarsan kemiklerin kırılır.+bisiklet

Maşayı değişip kaliteli bir maşa taktıysanız bence mümkündür..

Aslında imla hatası yapıp o yerine a yapmam daha dikkat çekmiş..

Tabiki Red bull gibi downhill'den bahsetmiyorum ama sıradan bir dağ inişinden birazdan tek parça inerim diye umut ediyorum :)

@DogukanSahil Demek istediğiniz normal dağ gezisi tarzında kullanım olduğu için hızınıza dikkat ederek inebilirsiniz. Dh yaparken bisiklet harici sürücüye çok fazla iş düşüyor. Sizin yapmak istediğiniz dh olmadığı için kullanabilirsiniz. Yalnız ufakta olsa atlama yapmaya çalışmayın kron üretimi gidon kırıldığını forumda paylaşmışlardı. Kazasız belasız dikkatli sürüşler dilerim.

[QUOTE="DogukanSahil,
Nedense hiç güvenemiyorum..
Biz de güvenmiyoruz :D
Yapılır tabi ama elinde 2 parça bisiklet olur

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Şimdi yola çıkıyorum umarım akşam tek parça olarak burada tecrübemi paylaşabilirim :)

@DogukanSahil extreme olaylara girmez ve dikkatli olursanız tek parça geleceğinizi düşünüyorum. :harika: Kolay gelsin

Ben 5 basamaklı merdivenden atlayınca belim bıkım kırılıyor, yere çarpış esnasında gözüm falan kararıyor önümü göremiyorum yarım saniye :)
O bisiklet ile hiçbir şekilde Downhill yapamazsın.

Sert patika yollarda iniş yapabilirsin ancak rampadan atlamayı falan kesinlikle unut. Arka göbek mili ilk günden eline gelir. Sonraki gün de belin, eline gelir.

Iyi bir downhillciysen yapamassin tabi bisiklet kaldirmaz. Ama daha once yapmamissan yapabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Bigocean
Yok hava bozunca çıkamadım bende temizlik yaptım :ytrya:

@muratto evet daha önce hiç yapmadım ama yapmak için çok büyük hevesim var :)
@Gökhan Akkaya zaten o kadar niyetim yok ama , şimdilik en azından bu yazı bununla alıştırma olarak geçirmek istiyorum :)
@enqinHLC hocam hem gözümü korkuttunuz hemde hava bozunca çıkamadım ama yarın çıkıcam :) Çok hevesliyim

@DogukanSahil Sen ineceğin yere bu bisikletle nasıl çıkacaksın onu düşün :D Kaç kilosun? Bisikletin kaç kilo? Üzerindekilerle baya ağırmış gibi geldi bana :D

Bu bisikletle hoplamayi sicramayi tumseklerden atlamayi frenle donmeyi dengede kalmayi ogrenebilirsin. Ama ustundeki ivir ziviri cikart :)

İkinizde aynı şeye takılmışsınız ama ıvır zıvır derken ? :D
Belki sadece kadro çantam fazla onun dışında sele çantamda ilk yardım ve alet setim var :D

Boyum 170 kilom 60 :C

Hiç bir şey olmuyor ben dağdan iniyorum ama bu kadar aksesuarla zor olur

@DogukanSahil ayna-fener-telefon tutacağı-kadro çantası-pompa-çamurluk bunları iniş yaparken çıkart
Pompayı-feneri çantaya at

Geri