@yns2ylmz
Bendeki zefal marka. Kaskın sol iç tarafına yapıştırılan bir parçaya cırt cırtla takılıyor. Basit bir montajı var ve her kaska uygun. Ayrıca kafanızı çevirerek tüm arkanızı görebiliyorsunuz. Sabit aynalar gibi sadece tek noktayı göstermiyor.
Ya bu ayna çok küçük değil mi işe yarıyo mu cidden o kadar? Bana sanki arkayı iyi göremezmişiz gibi geliyor küçük olduğundan. Gidon aynası mı yoksa kask aynası mı daha iyidir
Merhaba arkadaşlar, kask aynasının yapışkan kısmı kullanım esnasında sürekli açılmaya başladı. Ayna yolda giderken sarsıntıdan aşağıya kayıyor. Bunu kaska sabitleyecek bir çözüm var mıdır?
Facebookta,bisiklet grubunda bunla ilgili bir anket vardı.Anket sonucunda, garip gözükmesinden ötürü kullanmak istemeyenler başı çekiyordu. Ortalama 200 kişiden 130un üzerinde olan bunu söylemiş, ayna kullananların sayısı 20 geçmemiş. Çok enterasan bir milletiz, adam bisikletine ağırlık yapmasın diye suluğu bile plastik alıyor ama en önemli güvenlik ekipmanını es geçiyor...
Benim yaptığım araştırmalar, gidon aynası sürekli sallandığı için arkadaki aracın sabit hızla mı geliyor yoksa hızlanıp mı geliyor anlaşılmıyor.
El sırtına takılan aynaları ise sadece alışveriş sitelerinde görüyorum.Şuana kadar kimsenin kullandığını görmedim.
Kaska takılan ve gözlüğe takılanlar var.Kaska takılanı bana biraz büyük gibi yapılıyor geliyor. Gözlüğe takılanlarında düz ve konik görüntü verenleri var, onunda düz görüntülüsünü bulmak gerek.Gidon aynalarından sonra bende gözlük aynası almayı istiyorum ama hiçkimsede yok neredeyse. Millet uzaylı görmüş gibi bakıyor kask ve gözlük takınca, aynada taksam taşlarlar mübarekler.