Scudo Sports

kask aynası

Sanırım diğer konuya yazmışım yorumumu bulamadım fakat sol gözümde hafif görme kaybı mevcut, bu durumda kask aynası kullanmak verimli olur mu acaba?

Scudo
Kask aynası gidon aynasına göre göze daha yakın olduğundan faydalı olur diye düşünüyorum. Ben de oldukça yüksek miyop ve astigmatım ama memnun kaldım.

@yns2ylmz
Bendeki zefal marka. Kaskın sol iç tarafına yapıştırılan bir parçaya cırt cırtla takılıyor. Basit bir montajı var ve her kaska uygun. Ayrıca kafanızı çevirerek tüm arkanızı görebiliyorsunuz. Sabit aynalar gibi sadece tek noktayı göstermiyor.

Bana link atabilirmisin tavsiye ettiğiniz aynalardan ve dışbükey ayna olması daha yararlı olabilir
@murat serbet @Eroseros

@yns2ylmz Bendeki ürün buydu ama fiyatı çok yükselmiş. Ben 23 TL gibi bir rakama almıştım 4 yıldır kullanıyorum.

(link)

@murat serbet Teşekkür ederim bende bundan aldım marka takıntım umarım işime yarar

Ya bu ayna çok küçük değil mi işe yarıyo mu cidden o kadar? Bana sanki arkayı iyi göremezmişiz gibi geliyor küçük olduğundan. Gidon aynası mı yoksa kask aynası mı daha iyidir

@Erdem Şiğva henüz kullanma şansım olmadı ama tahminim arkanı dönsen nerdeyse aynı açıyı görürsün diye düşünüyorum gidonda oldukça çirkin duracaktır

Merhaba arkadaşlar, kask aynasının yapışkan kısmı kullanım esnasında sürekli açılmaya başladı. Ayna yolda giderken sarsıntıdan aşağıya kayıyor. Bunu kaska sabitleyecek bir çözüm var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
Ayna zefal marka, 3-4 yıllık bir ayna. Miadı dolmuş da olabilir ama bir deneyeceğim teşekkürler. @a.f.k.

@Spec
Bir kask aynası taraftarı olarak ayrıntının ehemmiyetini inkar edemeyeceğim.

@murat serbet
Bilemiyorumm... Daha fazla güven veren bir mekanizma olmalı...:kötü:

@murat serbet
Çok çok doğal değil mi?:kötü:

bence gidona takılanlar daha kullanışlı . .

Facebookta,bisiklet grubunda bunla ilgili bir anket vardı.Anket sonucunda, garip gözükmesinden ötürü kullanmak istemeyenler başı çekiyordu. :) Ortalama 200 kişiden 130un üzerinde olan bunu söylemiş, ayna kullananların sayısı 20 geçmemiş. Çok enterasan bir milletiz, adam bisikletine ağırlık yapmasın diye suluğu bile plastik alıyor ama en önemli güvenlik ekipmanını es geçiyor...
Benim yaptığım araştırmalar, gidon aynası sürekli sallandığı için arkadaki aracın sabit hızla mı geliyor yoksa hızlanıp mı geliyor anlaşılmıyor.
El sırtına takılan aynaları ise sadece alışveriş sitelerinde görüyorum.Şuana kadar kimsenin kullandığını görmedim.
Kaska takılan ve gözlüğe takılanlar var.Kaska takılanı bana biraz büyük gibi yapılıyor geliyor. Gözlüğe takılanlarında düz ve konik görüntü verenleri var, onunda düz görüntülüsünü bulmak gerek.Gidon aynalarından sonra bende gözlük aynası almayı istiyorum ama hiçkimsede yok neredeyse. Millet uzaylı görmüş gibi bakıyor kask ve gözlük takınca, aynada taksam taşlarlar mübarekler.:)

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Geri