mudo77
Aktif Üye
- Tepki
- 426
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yol bisikletine geçtikten sonra ,trafikte aynayı çok kullanan biri olarak bunun eksikliğini önemli ölçüde hissettim ve restore ettiğim Beldesan Filamingo bisikletimden gidon aynalarımı söküp Rx9300 e taktım.Fakat ondan da istediğim ve alışmış olduğum performansı elde edemedim.
Bunun üzerine kask ve gözlük aynalarına yöneldim.Açıkçası istenen fiyatlar ve benim her zaman ki gibi "Bunu bende yaparım
"düşüncesi beni bu projeye itti.Öncelikle bana bir ayna lazımdı.Miyop olduğum için 🤓 aynanın geniş ve uzağı iyi göstermesi gerekiyordu.Önce eşimin makyaj malzemelerine gözümü diktim 😎 ama onlarda istediğim gibi değildi.😟 Nereden bulabilirim düşüncesi hafıza mı tazeledi ve 10 gün önce Bim de gördüğüm araba malzemeleri aklıma geldi
.Onların içinde kör nokta aynaları vardı.Hemen Bim leri gezmeye başladım ve aradığımı 10 tl ye bulmuş oldum,hem de 2 tane🤩.Üstelik istediğiniz yöne ayarlanabiliyordu.

Bundan sonrası kolaydı çünkü bir 3d yazıcıya sahiptim
😎
Hemen bir tasarım bulup üzerinde biraz değişiklikler yapıp 3 saat sonunda aynanın tutacağını ve kolunu yaptım.

Ve sona geldik.Bundan sonrası montajdı ve sağlam bir şekilde yapmam gerekiyordu.Bunun için cırt bantlar ve plastik kelepçeler kullandım.Gerçekten sağlam olmuştu
.Deneme sürüşü yakında,onunda sonuçlarını burada paylaşırım.
Umarım size faydalı olabilmişimdir arkadaşlar.

Bunun üzerine kask ve gözlük aynalarına yöneldim.Açıkçası istenen fiyatlar ve benim her zaman ki gibi "Bunu bende yaparım

Bundan sonrası kolaydı çünkü bir 3d yazıcıya sahiptim
Hemen bir tasarım bulup üzerinde biraz değişiklikler yapıp 3 saat sonunda aynanın tutacağını ve kolunu yaptım.

Ve sona geldik.Bundan sonrası montajdı ve sağlam bir şekilde yapmam gerekiyordu.Bunun için cırt bantlar ve plastik kelepçeler kullandım.Gerçekten sağlam olmuştu
Umarım size faydalı olabilmişimdir arkadaşlar.

Son düzenleme: