Scudo Sports

Kask aynası kullanan var mı?

Dümenden bir şey gibi geliyor.Aynayı takınca arkada ne kadar fazla tehlikenin döndüğünü daha iyi anlarız ve bu sefer aynaya bakmaktan yola bakamayabiliriz.Naçizane fikrimdir.
Bence sen mesaj sayın artsın diye dümenden yorumlar yapıyorsun Yusuf. Düz yolda maksimum hız konusuna da bir şeyler yazmışsın görüyorum. Aynı şehirdeyiz. Bir gün seni çekeyim de, o başlık altına yazarsın. Dümenden hani. Anladın sen...

Scudo
Bence sen mesaj sayın artsın diye dümenden yorumlar yapıyorsun Yusuf. Düz yolda maksimum hız konusuna da bir şeyler yazmışsın görüyorum. Aynı şehirdeyiz. Bir gün seni çekeyim de, o başlık altına yazarsın. Dümenden hani. Anladın sen...

aynı şeyi yazacaktım abi sen yazmışsın.

kask aynam kadar iş gören bir ekipmanın olmadı hele ki trafikte bazen hayat kurtarır! Takın taktırın!

• Beğen
Tepkiler: elric1982
@Adil ÜNALDI kendi fikrimi paylaşmakta sakınca görmüyorum.Yazılan başlığa ithafen herkes istediğini yazar,birine yazacak olsam ya etiketlerim ya da özelden yazarım.

Mesela bende yok gündelik hayatta artık boynum sola çekiyor ayna çok faydalı olurdu aslında

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Mesela bende yok gündelik hayatta artık boynum sola çekiyor ayna çok faydalı olurdu aslında

Ben de yolda yürürken ayna ihtiyacı duyuyorum. Gözlük kullansam gözlük aynası takardım, o derece.

Kask aynası sizi müthiş rahatlatan ve tüm arkayı görebildiğiniz mükemmel bir ekipman. Diğer aynalardan farkı titreşimden minimum etkilenmesi ve kafanızın hareketiyle tüm arkanıza hakim olabilmeniz. Kullanmanızı ısrarla tavsiye ediyorum. Ben kask aynam olmadan trafiğe çıkamam.

Minik bir göz + kafa hareketi yetiyor. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Günaydın arkadaşlar,
Kask aynası konusunda tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Tavsiye edebileceğiniz F/P bir kask aynası arıyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim

Yaklaşık 1 aydık decathlonda satılan zefal marka olanı aldım memnunum. Hafif kafayı kaldırmak gerekiyor. Hemen alışırsın. sol gözünde problem olursa sorun yaşarsın netlik açısından. Yolda giderken ayarlaması kolay ayarları da kolay kolay bozulmuyor. Dişli gibi bir sistem var çevirirken tık tık atıyor. Amacı sanırım titreşim etkisini azaltmak. Kullanınca alışıyor insan

Yaklaşık 1 aydık decathlonda satılan zefal marka olanı aldım memnunum. Hafif kafayı kaldırmak gerekiyor. Hemen alışırsın. sol gözünde problem olursa sorun yaşarsın netlik açısından. Yolda giderken ayarlaması kolay ayarları da kolay kolay bozulmuyor. Dişli gibi bir sistem var çevirirken tık tık atıyor. Amacı sanırım titreşim etkisini azaltmak. Kullanınca alışıyor insan
Ürün bu mu acaba?
(link)

Basit bir kask aynası da 220₺ olmasın ya! :mad:
Bir de şuna bakın derim.
Bence farkları yok ve 50₺
(link)

Plus çabuk eskiyor ama 1 sene rahat gidiyor. Zefal ise 2-3 sene rahat gidiyor. Ben senelerdir kullanıyorum. Aynasız çıkmam!

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ben Zefal de kullanmıştım ama yolda giderken titreşiminden dolayı görüşümü olumsuz etkiliyordu. Şu (link) kask aynaları benim en memnun kaldığım model oldu.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri