Scudo Sports

Kask aynası kullanan var mı?

Olmazsa olmazlarımdan trafikte :) Şiddetle tavsiye ederim çok da rahat ettiriyor...

Scudo
Ne kadar çok memnun kullanıcısı varmış. Konuyu açana da yorum yazanlara da teşekkürler, ben de hemen ediniyorum bir tane.

Marka model önerebilir misiniz?

@Mustafa Kocabaş zefalinkisi güzel.. Gerçi ben en son çinden aldığımı kullanıyorum.. Arada bi fark yok ama bekliyorsunuz işte..

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Mustafa Kocabaş
Zefal'in kask aynasını kullanıyorum. Kaska bağlandığı noktadaki yapışkan zamanla özelliğini yitiriyor. Ki bu durum neredeyse bütün aynalar için geçerli. 3M marka çift tarafı yapışkanlı bant ile evladiyelik olur.

alıştıktan sonra vazgeçemiyorsunuz.tavsiye ederim..

(link) açını ayalarlamak için biraz demiri bükersin :)..

Ben en son şu gidona takılandan aldım. Memun kaldım. . Üstelik 12 tl.. ! [emoji2]

zefal kask aynası 2 gün kullandım. arkama bakmamak o kadar rahatlattıki. sonra cırt cırtı bozuldu çıkarmak zorunda kaldım. öyle alışmışımki ona bakmaya , arkama bakmayı unuttum 2 günde. bugünde plastik kelepçeyle sabitledim. süper bişey. rahatlık süper :) öneririm zefal kask aynasını.

İlk alırken şüpheli aldım hatta ilk takıtğımda sinek varmış hissi bile verdiğinden çıkaracaktım. Daha sonra alıştım fakat titreşim fazla oldugundan plastik cırtla iyice sabitleştirdim artık titreme yapmıyor. İlk kullanırken aynaya güvenemeyip arkaya baksamda su anda arkamı bile dönmüyorum,sağa arkaya bakmak içinde kafayı sola çevirince biraz gözüküyor öyle idare ediyorum :)

Kask mı gidon aynası mı sizce

Xlc aldım15 tl ye güzel ama gece tam randıman alamadım

Kask aynasını tam olarak nasıl yapıştırmam lazım? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

@ozguven bu kullandığınız bisiklete göre değişiyor. uzatma çubuğunu yere paralel olacak şekilde yapıştırmalısınız.. eğer yol kullanıyorsanız fafanız fazlasıyla öne eğileceği için o öne eğik pozisyonu dikkate alarak yapmalısınız.. yani sürüş halindeki pozisyonunuzda yere paralel olmalı...

Teşekkürler, yapıştırma noktası için ne dersiniz, bir mihenk noktası var mı?

Xlc var şuan ama Çinden de alabilirim bakalım

Ben de bir tane aldım. Markası xlc sanırım. Biraz küçük, ilk başta garip geliyor ama sonra alışıyorsunuz. Aslında en güzeli gidon aynası ama o da hiç hoş durmuyor bisiklet üzerinde.

Geri