Scudo Sports

Karya Sahilleri Bisiklet Turu (29-30-31 Ekim)

Scudo
Ben şiddetle bu tura gelmek istiyorum. Ulaşım problemini halleder halletmez kesin sizlerle iletişime geçeceğim.

Marmaris Bisiklet Topluluğu tarafından hazırlanan Karya Sahilleri Bisiklet Turu 29 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Bayramı törenlerinden sonra Marmaris Atatürk Anıtı önünden başlıyor. İlk kez yapacağımız bu turu mesafe olarak kısa gözükse de oldukça dağlık parkurlardan seçtik. İlk gün sadece 50 km. ama sadece 11 km si asfalt. Parkur o kadar ıssız ki Marmaris' ten çıktıktan sonra birdaha yerleşim yerinden geçmeyeceğiz.

2.gün Bozburun yarımadasında solumuza denizi alarak gideceğiz, kızkumu ve turgut şelalesi rota üzerindeki önemli noktalardan sadece 2 si.

3.gün, bence Türkiye' nin en güzel manzarasını göreceğiz, Saranda sahilleri üzerinden Simi adası.... yaklaşık 600 m rakıma çıkacağız ve eşsiz çam ormanlarından geçerek Turunç...

Marmaris e tekne ile döneceğiz...

1.gün

(link)

(link)

2.gün

(link)

(link)

3.gün

(link)

(link)

Karya Sahilleri Bisiklet Turu ile ilgili bilgiler www.marmarisbisiklet.com ' da...

Kayıtlar başladı.

Harika bir tur. Çok büyük bir ihtimalle biz bu haftasonu Cumartesi günü Marmaris-İçmeler-Söğüt-Bozburun-Selimiye-Marmaris turu yapacağız.

İnşalla biz de Ekim başında oralarda olacağız. GPA benzeri bir organizasyonla...

Size kazasız ve keyifli turlar.

five

• Beğen
Tepkiler: hypromellose
Eğer iptal olmazsa Benimde bir problemim olmazsa katılmayı isterim görüşmek üzere..

@Agamemnon

Çok güzel rota... yaklaşık 120 km ve maksimum 580m rakıma çıkıyorsunuz. umarım denk geliriz de tanışırız...

Selamlar.

@five

GPA bu sene ekim başında düzenleniyor. Eğer GPA ya katılacaksanız orada görüşmek üzere...

@ozantuna

Bekleriz...
Katılmak için kayıt yaptırmalısınız,

"Ad soyad, doğum tarihi, adres, kan grubu, bir yakınının telefonu" bilgilerinizi tolga@marmarisbisiklet.com adresinden bana ulaştırmanız yeterli...

Selamlar

İşte 29 Ekim parkurundan görüntüler...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

bu ne yaa harbiden süper senelik iznimden 2 günüm kaldı eğer 30 ekimde hiç sanmıyorum ama yinede tatil olursa 3 gün 2 günde cumartesi pazar 5 günlük bi tur aslında süper olur ben 4 günlük bi tur düşünüyodum datça antalya arası belkide bu tura geliriz.

Tur iptal falan olmadi degil mi?

walla ben içişlerinden gerekli izinleri aldım sanırım. :) iptal olursa üzülürüm walla.

Turun iptali söz konusu değil, çalışmalarımız devam ediyor... Ancak kontenjanın dolmasına az kaldı...

@FıratOkutucu
Kayitlari yaptirdik sabirsizlikla turu bekliyoruz.

Kolay gelsin.

Ekim sonunda denize girilebiliyor mu oralarda?

Genelde giriliyor... eminim pek çok insan o güzelliğe dayanamayıp girecektir... Mutlaka mayonuzu yanınızda getirin ;)

Geri