Scudo Sports

Karya Sahilleri Bisiklet Turu (29-30-31 Ekim)

Scudo
Çok güzel tur. Manzaralar mükemmel. Ama hem o tarihde Bursa'da olucam. Hemde aranıza yeni katıldım daha kamp ekipmanlarım yok :( Seneye böyle birşey olursa ilk kayıt yaptıranlardan biri ben olucam sanırım. :) çok özendim ya. Tüm katılımcılara iyi pedallar ve turu düzenleyenlere teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: hypromellose
Karya Sahilleri Bisiklet Turu (29-30-31 Ekim) kontenjanı dolmuştur arkadaşlar...

Kayıtlar sona ermiştir...

Sevgili Arkadaşlar...

Marmaris Bisiklet Topluluğunun 29-30-31 Ekim tarihlerinde düzenlediği, Karya Sahilleri Bisiklet Turu' nun, 29 Ekim (1.gün) etabındaki "Marmaris-Ayın koyu" arasında kalan ilk sektörü "Gürkan GENÇ" özel etabı, 30 Ekim (2.gün) etabındaki "İnbükü-Hisarönü" arasında kalan ilk sektörü "Süleyman ŞATIR" özel etabı, 31 Ekim (3.gün) etabındaki "Bozburun-Söğüt" arasında kalan ilk sektörü "Hakkı TERZİBAŞIOĞLU" özel etabı olarak anılacaktır.

Saygıyla duyurulur...

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
Sevgili Dostlar;

Karya Sahilleri Bisiklet Turu' nun üzerinden 20 gün kadar zaman geçmesine rağmen anca fırsat bulabildim fotoğrafları yüklemek için...

İşte 1.gün fotoğrafları...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Karya bisiklet turu 2011 yılında düzenlenecek mi acep, merakla bekliyorum....

marmaris bisiklet topluluğunu bu güzel etkinliğinden dolayı tabrik ediyorum, her ne kadar uzakta olsakta.

Geri