mustafa ç
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 422
- Bisiklet
- Trek
@Melih Çolak evet dönerken görmüşsün bende de mosso yol vardı az biraz şaşırdık dönüşte
Zaten baştan da arkadaşa uyduk sizin rota yerine maşukiyenin ordan çıktık. Esasında 3 kişiydik bir yolcu arkadaş daha vardı onu da dönüş yolunda kaybettik telefonu kapalıydı sapacağımız yerden sapmadı da pek bişe kaybetmedi
tırmanışta da onlar yolun 3 te birinde kaldı. Ben de azmedip yarıyı geçtim ama kramp girdi gircek diye dönüş yolunu zehir etmemek için geri döndüm.
@Melih Çolak yolu yeni aldım. Bu bisikletle sınırlarımı yeni deniyorum, en düşük dişli oranı hakkaten ağır geldi ilk sefer için. Şehir bisikletiyle gelseydim şüphesiz öyle böyle tepeyi görürdüm. Neticesinde şunu da görmüş oldum kartepe her baba yiğidin harcı değilmiş. eğitim şart

@Melih Çolak yolu yeni aldım. Bu bisikletle sınırlarımı yeni deniyorum, en düşük dişli oranı hakkaten ağır geldi ilk sefer için. Şehir bisikletiyle gelseydim şüphesiz öyle böyle tepeyi görürdüm. Neticesinde şunu da görmüş oldum kartepe her baba yiğidin harcı değilmiş. eğitim şart