Scudo Sports

Kartepe Tırmanışı Manzara, Rampalar, Sıcak, Sevimli Dostlarımız

@Melih Çolak evet dönerken görmüşsün bende de mosso yol vardı az biraz şaşırdık dönüşte :D :koptum: Zaten baştan da arkadaşa uyduk sizin rota yerine maşukiyenin ordan çıktık. Esasında 3 kişiydik bir yolcu arkadaş daha vardı onu da dönüş yolunda kaybettik telefonu kapalıydı sapacağımız yerden sapmadı da pek bişe kaybetmedi :p tırmanışta da onlar yolun 3 te birinde kaldı. Ben de azmedip yarıyı geçtim ama kramp girdi gircek diye dönüş yolunu zehir etmemek için geri döndüm.

@Melih Çolak yolu yeni aldım. Bu bisikletle sınırlarımı yeni deniyorum, en düşük dişli oranı hakkaten ağır geldi ilk sefer için. Şehir bisikletiyle gelseydim şüphesiz öyle böyle tepeyi görürdüm. Neticesinde şunu da görmüş oldum kartepe her baba yiğidin harcı değilmiş. eğitim şart:uzgnm: :okyrm:

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Scudo
@mustafa ç anladım ama sizin olduğunuzu :D direk aşağıya gitseydiniz ordan gölcük yoluna çıkardınız kullar yolundan :) geçmiş olsun diyelim evet kartepe ciddi kondüsyon gerektiren bir yer maşukiyenin eğimleri daha sert arslanbeye göre :) yol bisikleti ile 2 kat güç istiyor neredeyse :)

@Melih Çolak normalde sizin rotayla tek başıma tırmancaktım kendi planım. Kişi sayısı artınca çıkan ses de çoğaldı. Bir anda maşukiyeye sapmış olduk. Yol bisikletiyle hakkaten zor oldu. Bide spd yok bende iyi mi. Neyse yaz gelmeden kondisyonu artırıp halledilir gibi geliyor. Bakalım hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Merhaba @muhyt,

Sorunuza cevap aldınız mı bilmiyorum ama ben cycleroute.org ve mapmyride.com'u tavsiye ederim.

Kazasız ve keyifli turlar

five

@five evet teşekkür ederim forumda biraz araştırarak buldum.

Geri