Scudo Sports

Kartepe Planım(27 nisana ertelenmek zorunda kaldı)

@Onur Yılmaz Cuma da olur.Cumartesi de.Cumartesi olursa bizim kulübün gezisine katılırız. :)
Bizim kulüp:Kocaeli Üniversitesi Bisklet Kulubü

Scudo
oo kübikçilerde burdaymış :komik::komik:
@sapienza kartepe ana yol maşukiyeden gidiliyor sapanca yoluna sapıcaksın direk gidiceksin. senin dediğin yol ise uzuntarla ışıklarına gelmeden sağ tarafa yol var oraya sapıyosun ve sapanca yoluna çıkıyor orası yine aynı hesap :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Yılmaz
@Onur Yılmaz Kulup işi bana biraz ters geiliyor sonucta ozgurlugun sımgesı olan bır alet bısıklet diğer insanlara bağlı kalmak bana uymuyor gıbı ama yınede kocaelide bisiklet suren ınsanları da tanımak ıcın gelebılırım dedıgım gıbı kafama ne eserse onu yapıyorum haftasonları
Yazdığım ilk cumle kısısel gorusumdur hıcbır bısıklet grubunu elestıren yada bısıklet gruplarına karsı olan bırı degılım ben sadece kendı kendımın sınırın zorlamayı seviyorum:)

@Melih Çolak Cuma aksamı google mapsden iyice arastırıım masukıyeden olan yolu normalde dedıgım yoluda bılmıyordumda sapancaya gıderken tabelayı gormustum Birde bu hafta kartepe yerıne körfez yuvacık yapsam daha kolay mı olur

@sapienza hocam sırf inişi için bile çıkılır kartepeye

@sapienza yuvacık dediğiniz yer kısa ama barajdan sonra aytepeye tırmanırsanız 750 rakım yaklaşık kendinizi denemiş olursunuz kartepe nin kısa versiyonu :) sonra kartepeyi düşünürsünüz

buda benim iniş videom :)

@melih Çolakyuvacık derken aytepeden bahsedıyordum da ismini bilmedıgımden :D Artık o gunku durumuma gore yaparım tırmanısı kendimi iyi hissedersem bide direksyon sınavını gecersem o gazla cıkarım kartepeye:)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@sapienza Hiç grup sürüşü yaptınız mı bilmiyorum ama yapmadıysanız yapmanızı tavisye ederim.Zira grup sürüşlerinde insan kendini çok daha özgür ve sosyal hissediyor. Yalnızlık ve özgürlük ayrı şeylerdir.Tabi nasıl o sizin görüşünüzse bu da benim görüşüm :)

@Onur Yılmaz Malesef yapmadım henuz o yuzden boyle dusubuyo olabılırım birgun onuda yapmak lazım aslında zaten evimin kocaelide olmasına rağmen pek fazla arkadasım da yok kocaelide

@sapienza Sınavlarım bitsin.Sen de uygun olursan en kısa zamanda bir tur yapalım.Düşüncelerin değişir belki o zaman :)

18 nisan cumartesi saat 1230 da direksyon sınavım varmıs buyüzden kartepe 18 nisan planımda suya düştü gibi gözukuyor :(fakat körfez yuvacık yada körfez değirmendere turuna cıkmayı dusunuyorum sonucta geç saate kalmadan evede gelmem lazım:)

Geri