erkan sen iyi kareler yakaladın boş bi zamanında atıverirsen sevinirim benimkiler kötü çıktı kamerayı sallamışım,
dostlar maşallah mesajlar gelmiş,
iskender sen çok iyi idin ,gölçükte bi adet jokeyimiz var ,aksilikler oldu ,berkant geçmiş olsun,evet furkana çağrıyada geçmiş olsun kafanıza takmayın 2009 temmuz ayında benim başıma neler geldi ama takmadım,
soğuk beni çarpmadı en altta termal üste bisiklet forma ve nortwave asla üşütmedi,10 dakika geçikme oldu,ve ani rüzgarın hızı evet 21 km idi,bu bizi sersemletti suadiye köyden tırmanış 10.30 da başladı,izmit belediyesi yukarı kadar olmasada asfalt dökmüş yarın orası maşukiyeye döner ve kartepe biter,yerine tavşanlı deriz,
saat 13.15 de olayı noktaladım virajdan kartepenin göründüğü yerde durdum 14 km rampa çıktım 800 metreside var,otele çkmadım 1 km 200 metre var idi çünki suadiye köyden korcan ben iskender çıktık diğer dostlar bi anda uçtular,yol ayrımı var idi ve sağa girilecek idi,ben grubun girmiş olduğunu tahmin ettim önden iskender ve korcan koptu 10 km ' ye geldiğimde şüpheler vardı bende,acaba bi terslikmi oldu meğersem erkan-bahtiyar çağrı berkant furkan kerim ve bize sonra katılan alper sol yola girmemişlermi tabi bi karışıklık oldu,erkanın kafasını karıştıran sağ yan yola girişte izmit belediyesi yolu kapatmış idi ben o yola asfalt döküldüğünü anladım açıkçası çok güzel olmuş,evet rahat çıktım ,paraşüt tabelaya vardığımda içimde sıkıntı var idi ,tabeladan girdim 4 km kalmış idi arkadan bir ses erkan haberi verdi yalnış yola girilmiş idi,devam ettim ekipsiz çıkmak beni son derece rahatsız etti çünki dostlarım yok idi ve kartepe oteli uzaktan gördüğümüz yerde durduk sonra bahtiyar geldi korcan ve iskender ile cepten konuştuk sizi bekliyoruz diye aşağı inmeliydik dostlarımızın durumuna üzüldük,nitekim inerken ciddi bir soğuk var idi tedbirli idim evet tabeladan sonra yol berbat,aşağıya indik karınlar zil çaldı suadiye dışında restorana girdik lahmacun var idi,saat16.00 de topukladık ve saat 18.45 de yalovada idim bahtiyar ile son 5 km atak yaptım bahtiyarın km ' si 38 ' i görmüş bahtiyar arkamda gölge gibi takip etti beni ,sona doğru son km'de erkan-korcan fena bastılar bizden önce yalovaya vardılar,
evet açıkça bu yolun yapılması demek artık oralarında araç ile dolması demek bakacağız durumlara tabi 203 km ' den 1 km 200 metre düşülürse bu gün o kadar km yaptım